SÅDAN VIL JEG HUSKE 2016 <3

SÅDAN VIL JEG HUSKE 2016 <3 – PART 2 (ENDELIG ;) ..)

Omg, det har virkelig været en utrolig hektisk uge. :b Derfor beklager jeg virkelig også, at jeg ikke fik skrevet dette indlæg allerede i tirsdags som jeg lovede, og senere hen rykkede jeg det til fredag, men det blev også helt umuligt for mig at nå, fordi jeg har haft en hel masse andet at se til 🙂 <3

Men nu kommer det altså 😉 .. I sidste uge, kom part 1 af “Sådan vil jeg huske 2016<3” , med de første 10 større ting, der skete i 2016, og nu vil jeg så komme med de 10 næste 😉

1) William 5 år… den 24 april hvert år, er selvfølgelig den aller vigtigste dag, <3 Williams fødselsdag, som hvert år bliver fejret på aller bedste manér 😉 <3

2) Året hvor jeg mødte en sød fyr… Jaaaaaae! For første gang siden Williams far, formåede jeg faktisk, at møde en der slog benene fuldstændig væk under mig, og selvom det ikke helt gik, så er det slet ikke noget jeg fortryder 🙂

3) Behandlinger mod mine strækmærker… I 2016, fik jeg også behandlinger mod mine strækmærker, hvilket har resulteret i, at de er stort set væk nu. Super dejligt. Selvom mange mener, at det er noget man skal være stolt af efter man har født et barn, så har jeg personligt gerne ville ha dem fjernet længe, og nu var de i forvejen blevet meget mere utydelige, så der skulle ikke så mange gange til, at jeg var helt tilfreds – og glæææææder mig til bikini sæson 17 😉 <3

4) William brækkede armen, for 2. gang... Jeps, du læste rigtigt, for 2. GANG! :b, han er simpelthen, den mest klodset fedtmule, jeg nogensinde har mødt – og jeg troede virkelig, at jeg var slemt klodset 😉 ..
Så det var en tur mere med gips på :b

5) Nyt job – Personlig assistent… Det var en sand fornøjelse, at arbejde sammen med den skønne og fantastiske Izabella, det har været en utrolig stor oplevelse, at få et så godt indblik i den spirituelle verden, og samtidig få lov til, at arbejde med det jeg virkelig har interesse for <3

6) Model for Dress Me… Selvom det var en ‘kort karriere’, synes jeg godt nok det er noget af en kompliment at få, når man får lov til at stå model for andre firmaer. Derfor vil jeg naturligvis heller ikke glemme, at jeg stod model for Dress Me <3

7) Lejligheden har fået en mindre make over… Jeg har flere gange, givet udtryk for, at jeg ikke er helt tilfreds med at bo, hvor vi bor – og det er vidst en mindre underdrivelse 😉 . Men for at gøre det endnu hyggeligere og mere behageligt, så har vi gjort lejligheden endnu mere personlig – og jeg er faktisk fuldstændig vild med vores indretning, møbler – ja alt i lejligheden 😀 <3

8) Fik stor smag for meditation… Min mor har faktisk altid mediteret da jeg var barn, og det er først her som voksen, at jeg selv virkelig har forstået den større mening med det, og for mig er det blevet en fuldstændig uundværlig del af min hverdag 🙂 Jeg skal gerne lige have mindst 1 x 20 min. hver dag i stilhed, men meget gerne 2 x 20 😉 <3

9) Alt for stort vægttab… Som jeg skrev i første opslag, så var jeg både på C9, F1 & F2. Desværre tabte jeg mig dog rigtig meget igen, de sidste måneder i 2016, – som ikke var en del af planen, og gjorde at jeg kom helt ned på 42 kilo. (nu svinger jeg mellem 42-45 kg) men gør alt hvad jeg kan, for at tage på igen 🙂

10) Kampen om drømme jobbet… Her kan jeg ikke sige for meget endnu, da det først blev rigtig aktuelt i november/december 16 og endnu ikke er afgjort, men i er meget velkommen til at krydse alle jeres fingre de næste kommende uger 😀 <3 Meeeen, det har faktisk været en af de helt store grunde til, at jeg har måtte nedprioritere blog-tiden en hel del 😉

 photo 7028489C-388B-4F44-A8D6-986310EDB209_zpsmzlj7ee1.jpg photo 728EE593-F0E8-4E20-8FA8-09C31E0FBA0D_zpszhmhxgq3.jpg
 photo E7CA2EA5-0C5A-42F1-847A-FDDEA3BCA45C_zps1hbb8ecw.jpg
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

 • Amalie

  Hvordan fik du fjernet strækmærkerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Ved hjælp af naturlige cremer fra forever living 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN VIL JEG HUSKE 2016 <3