SÅDAN VIL JEG HUSKE 2016 <3 - PART 2 (ENDELIG ;) ..)

RIMELIG NØRDET ;)

De fleste der kender mig godt, ved udmærket, hvor vildt et forhold jeg har til min computer. 😉
Jeg er virkelig en nørd helt ind i sjælen, når det kommer til programmer, sociale medier & sider på nettet (specielt youtube 😉 love it!) og gaming. <3 Jeg elsker at spille, både computer, Xbox, Playstation, iPads, Nintendo – ja alt, det kan jeg slet ikke få nok af, og det er sådan meget i perioder. :b William har det heldigvis på samme måde, så det har vi virkelig også brugt mange timer på sammen 😉
Vi er så også begge to, lige dårlige tabere :b
Jeg husker tydeligt dengang jeg blev 6 år og PlayStation 1 var kommet ud. Jeg ønskede mig den så brændende, og fik den selvfølgelig af min mor & stedfar <3 🙂 Og der var rigtig mange timers underholdning og fornøjelse for hele familiens faktisk, da vi altid har hold meget af at spille, allesammen <3

Den dag idag, spiller jeg mest på computeren, og Playstation eller iPad med William. Man kan jo få så mega mange fede computerspil idag, det er helt vildt 😀 og jeg bliver bare så bidt af det, så noglegange kan jeg falde fuldstændig ind i et spil efter jeg har puttet William, og pludselig har jeg siddet og spillet i flere timer, uden jeg overhovedet har lagt mærke til det :b Hahah.. Amen det kender alle spille nørder jo, tiden går simpelthen så stærkt, når man nørder derudaf 😀
Det sker så heldigvis kun i weekenderne, for i hverdagen har jeg typisk for travlt til at bruge tid foran computeren, medmindre det er meget nødvendigt – eller arbejdsrelateret 😉
Jeg ville også sagtens kunne underholde mig selv, i rigtig mange dage, hvis jeg endte på en øde ø med min computer (og WiFi selvfølgelig!) – No problemo 😉

Jeg elsker også bare min computer, – jeg aner slet ikke, hvordan jeg skulle ku leve uden den :b
Det er en virkelig god nørde computer, som har holdt i rigtig mange år, den er rigtig god til at game på og ja, den er i det hele taget bare skøn <3 Men jeg ved godt, at den ikke vil leve meget længe endnu, så jeg er allerede på udgik efter en ny skatte basse ;b

Jeg har kigget meget på sharkgamings gamer bærbar, for det første fordi jeg er mest til bærbare, som jeg kan tage med rundt, når jeg f.eks. også skal kunne bruge den til at arbejde på, så er kvaliteten også helt i top – virkelig en god computer, hvis man ved at man kommer til at bruge den meget
og den mather de ønsker jeg har til en computer. så win win 🙂 <3 William vil bare gerne ha den dér, fordi der er en “herre sej haj på” 😀 haha <3..
 photo B3E3F682-EAF2-4F12-9B2B-A6DE2E161ADF_zps4z1dxgjf.jpg
 photo AE5BAB07-D18D-4296-A860-0A98199AA6B2_zpsytde3vu0.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN VIL JEG HUSKE 2016 <3 - PART 2 (ENDELIG ;) ..)