RIMELIG NØRDET ;)

DRØMMEJOBBET ER MIT <3

Lige siden i fredags sidste uge, har jeg fuldstændig fløjet rundt på en sky af lykke <3
Jeg er så heldig, at jeg fik lige det job jeg drømte og håbede allermest på 😀 Jeg er slet ikke til at få ned med humøret nu 😉 Det er en super fed stilling, som er langvarerig, og virkelig har skabt et godt og trygt fundament for Williams og min fremtid <3 Det har været det hele værd, at tage en laaang uddannelse og kæmpe hårdt for de bedste karakterer, at leve på slave SU i flere år og bagefter slave elevløn i endnu nogle år, for så nu at stå tilbage med drømme senearieret <3 Et job hvor jeg samtidig har rigtig gode muligheder for, at udvikle mine kompetance, og udvikle mig som menneske i en meget fornuftig retning, det er på en arbejdsplads, som er fyldt med en masse skønne mennesker, der hver og én altid er så smilende og hjælpsomme, så selv det halve kunne være nok 🙂 Jeg føler mig simpelthen så så heldig, og jeg er så lykkelig for, at jeg er nået så langt med mit liv 🙂 <3

Der er forresten helt bevidst, at jeg ikke nævner hvor og hvad jeg skal arbejde med.
Og det er af grunde, som jeg ikke ønsker at uddybe her eller andre offentlige medier  🙂
– Men jeg kan forsikre jer om, at det absolut er drømme jobbet <3 🙂
 photo 67702423-00EF-4A8A-AB61-618013494DD9_zpsrzcydjyv.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

4 kommentarer

 • Jeg så idag en genudsendelse af se unge mødre hvor du skulle op til din sidste eksamen i økonomi fra din kontoruddannelse, så det er vildt fedt at høre at du har fået dit drømmejob idag, for du var godt nok nervøs!
  Kæmpe tillykke! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Kragh-Møller

  Stort tillykke Amandha!!!! Der kan du bare se, alt løser sig til sidst. Du er en dygtig intelligent pige, og du fortjener det så meget.
  Mange knus fra SUS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvilken uddannelse har du?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIMELIG NØRDET ;)