DRØMMEJOBBET ER MIT <3

“AD MOR, PIGERNE VIL BARE KYSSE MIG”

Jeg har altid haft den indstilling, at jeg skulle huske at nyde, hver en alder William har, for hver alder – har sin charme 😉 & allerede efter jeg fødte William, lærte jeg hvor hurtigt tiden går og hvor meget man skal sætte pris på hvert et øjeblik <3

Lige nu, er han i den alder (snart 6 år) hvor piger faktisk er rigtig spændende – på en måde altså 😉
For det er “Herre klammo-ella” eller “aaaaaaaad” at kysse med dem, eller være kærester med dem. Men William fortæller mig bare alt, og jeg elsker at snage i hans liv ;b For et års tid siden, var han f.eks. kærester med en af de piger, som skulle i skole før mig, men han gad ikke være kærester mere – fordi hun hele tiden ville kysse 😀 hahaha.. Nu her – og siden i sommers, har han faktisk ikke haft nogen kærester, sådan helt. Men hver eneste dag, stort set. Kommer han hjem og fortæller hvor mange piger, der er løbet efter ham nede i børnehaven for at kysse ham 😀 Åååh, han ‘hader det bare SÅÅÅ meget’ & alligevel kan han ikke undgå at smile og blive helt rød på kinderne, når han lystigt fortæller om det 😉

– Han er da også en lækker godte fyr 🙂 <3 Så jeg kan sagtens forstå pigerne gerne vil kysse ham <3
Men jeg er nu glad for, at jeg stadig er den eneste, som han frivilligt kysser 😀 (lidt endnu)

 photo 6FE68C57-2E88-4DCE-BD7F-A948CF44E905_zps3i3he3d8.jpg
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRØMMEJOBBET ER MIT <3