SUPER JULEGAVE IDEER TIL HAM :D ..

STERILISERES…

Jeg har tidligere (da jeg var 20) spurgt min læge om en sterilisation, men dengang fik min læge overtalt mig til at vente nogle år endnu, nu er jeg så 25 år, og jeg har egentlig samme holdning til børn – jeg har fået den jeg skal ha 😉 Jeg tvivler virkelig på, om jeg nogensinde vil skifte mening, mange har sagt til mig “bare vent til den dag du møder den helt rette”, Jamen, det har slet ikke noget med “den helt rette” at gøre, for uanset hvilken mand der stod overfor mig, ville jeg ha samme holdning, og jeg vil aldrig nogensinde få et barn, for en andens skyld.. Jeg kan jo selvfølgelig ikke sige at jeg aldrig nogensinde vil skifte mening, men jeg tvivler. Jeg er meget i tvivl om, hvorvidt jeg skal steriliseres eller ej. For på den ene side, kan jeg se så mange gode fordele… blandt andet; 1) Jeg er sikker på, aldrig at blive gravid.. 2) En ny kommende fyr, er ikke et sekund i tvivl om at jeg mener det, når jeg siger at jeg ikke skal have flere børn. Ja, det er bare nogle af fordelene. Men så er der jo selvfølgelig den kæmpe ulempe, tænk nu hvis man fortryder… Åh! Jeg har så besluttet mig for, at vente nogle år endnu, så jeg ved at jeg er endnu mere sikker. For jeg ville egentlig ikke have noget imod, at finde sammen med en der har børn, men jeg kan bare mærke, med mig selv, at jeg ikke selv skal have flere & jeg tror virkelig der skal rigtig meget til før at den holdningen ændre sig (hvis det nogensinde skulle ske) 🙂

 photo FA6EC819-5EBD-4024-B521-063AE04D0E84_zpssk9xdhck.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

 • Mille

  Det er respektløst af folk at komme med kommentarer så som “du ændrer mening, når du bliver ældre” mv.

  “Everybody with a womb doesn’t have to have a child any more than everybody with vocal chords has to be an opera singer.” – Gloria Steinem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cornellsievwright

  fantastic points altogether, you simply received a new reader.
  What would you recommend in regards to your put up that you made a few days ago?
  Any sure?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUPER JULEGAVE IDEER TIL HAM :D ..