JEG ER STADIG I FULD SVING ;)

SKULLE DET BLIVE NØDVENDIGT – SÅ VILLE JEG UDEN TVIVL GØRE DET!

Jeg har faktisk haft skiftende mening om hvorvidt jeg ville ha lavet brystforstørrende operation, botox, øjnelåg, næse, numse – ja you name it 😉 ..

Da jeg var teenager havde jeg én holdning, inden jeg blev mor havde jeg en anden, lige efter jeg havde født havde jeg en tredie & nu tror jeg så at jeg er nået frem til en konklusion 😉 Jeg har bestemt ikke noget imod andre gør det, hvis man er utilfreds med sig selv – go ahead, men jeg er faktisk meget tilfreds med mit udseende, og vil derfor ikke lave større indgreb i min krop. Jeg er utrolig bange for operationer, og det ville for mig, slet ikke være dét værd, når jeg faktisk synes at min krop er skruet riiiimelig godt sammen. Og så mener jeg heller ikke man skal ændre noget, som er godt som det er 🙂 Jeg kunne forstå hvis jeg havde små bryster eller ingen numse, men sådan er det heldigvis ikke 🙂 Én ting kunne jeg dog finde på ude i fremtiden, og det er botox, ingen tvivl om, at jeg kommer til at få et par skud med alderen 😉 , for jeg har haft sådan en heldig hud, hvor jeg næsten ingen bumser får, jeg tror jeg kan tælle på to hænder, hvor mange bumser jeg har haft, hele mit liv. Mén, jeg har hørt, at hvis man har dén hudtype, så er man til gengæld mere tilbøjelig til at få flere rynker, og det er et punkt på mit udseende hvor jeg er ret sart. Der går jeg simpelthen slet ikke på kompromis, hvis jeg føler det bliver nødvendigt.

Det er heller ikke lige så farligt, det er bare en lille nål, bum færdigt. Det sikkert langt fra lige så slemt som en operation, eller som bare en tur til tandlægen. Ååååh ja, tandlægen, der har jeg virkelig også en stor skræk for. Sidst jeg var til tandlægen, (jeg tror det er ved at være et års tid siden), der insisterede jeg på at have højt musik i ørerne & lukkede øjne, så jeg slet intet kunne høre (hverken hvad de siger til hinanden eller hvis de skal bruge nogle af de der larmende tingester).. Føj hvor skal man bare ha det overstået. Min tandlæge er heldigvis meget forstående og gør lige hvad jeg ønsker <3 Men jeg ved, at der er rigtig mange der lider af tandlægeskræk, for mig, er det de der klamme lyde, for mange kan det måske også handle om, at det godt kan være en dyr omgang for pengepungen, at skulle en tur forbi tandlægen.
Der findes sikkert mange grunde, men der er gode råd at hente, på sider som tpfrb.dk, kan man få hjælp til sin tandlæge skræk, for dét er virkelig et sted man bare ikke må forsømme, uanset hvor meget man så frygter dét 🙂 Det er en tandlæge på Frederiksberg (hjertet af København), som er utrolig billig – ja, man skulle slet ikke tro det var muligt, når man hører adressen, men det er bestemt priser alle kan være med på, og så er det stadig produkter i den bedste kvalitet <3

 photo 17D1CC43-3CC0-4EBD-A68C-B71652E900DA_zpsm8c5bhnu.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo 51E91971-4582-4DB6-80CC-6B56EA9F645E_zpsr7hhrklx.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER STADIG I FULD SVING ;)