STERILISERES...

AV MIT HJERTE :’/ …

Åhhhh gud, hvor holder jeg bare ikke til at se når, der er børn der har det ret så elendigt. Men endelig fik jeg taget mig sammen til at se DR’s dokumentar ‘Barndom på bistand’ & ‘Hvorfor fattigdom? – Den usynlige arv’.. Og jeg lyver, hvis jeg siger jeg ikke kneb en tåre, eller to, eller tusinde… For av, hvor gjorde det ondt at se dem have det så skidt. Det handler jo som titlen lidt afslører, om børn og forældre op kontanthjælp, og nu særligt dem der bliver ramt af loftet. Den sidste nævnte dokumentar er godt nok af lidt ældre dato, men alligevel ikke så gammel endda. :/ Det er rystende at se, under hvilke vilkår nogle børn i Danmark må leve under 🙁 Og det gjorde virkelig ondt, at høre dem fortælle hvordan de prøvede at hjælpe til med at skaffe penge, og sparede op, så deres forældre kunne få dem sidst på måneden 🙁 Av…. Selvom det jo også var meget rørende, at se hvordan de hjalp alt hvad de overhovedet kunne.

Jeg ved godt det ikke er en menneskeret at leve med alt det sidste nye, (jeg har trods alt også selv været enlig mor på SU – dog med deltidsjob) men de her levede jo virkelig, virkelig skrabet, nogle fortalte om at de havde mug på deres madpakker, fordi der ikke var råd til mere.
Men uden at gøre mig til fuldstændig dommer udfra få timers tv udseendelse, så synes jeg faktisk også, at det var ret tydeligt at se, at der lå flere problemer bag, end bare det økonomiske. Det virkede ikke som om forældrene havde det største netværk, til at hjælpe dem, – ikke kun økonomisk.
Jeg havde sådan lyst til bare at gi alle de skønne børn en kæmpe krammer & en ordentlig tivolitur med turpas og den helt store shoppingtur 😀 .. Åh, hvis man da bare lige kunne <3
 photo 30DF9A6F-9EFE-4366-B10A-DDF96B57A844_zpsgzn05lew.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STERILISERES...