JEG GIR SLET IKK OP SÅ LET <3

ÅBEN & FULDSTÆNDIG BLOTTET…

Igår skrev jeg et indlæg, som jeg sagtens forstå, kunne få nogle til at tænke at jeg måske er lidt for ‘crazy in love’, og flere har skrevet søde beskeder, hvor de giver råd & tips Men så la mig prøve at uddybe det lidt bedre 🙂 <3

Jeg vil selvfølgelig på ingen måde være stalker-agtig, eller klisterbånd der har ejer fornemmelse, det ligger slet slet ikke til min natur, men det ligger bestemt heller ikke til mig, at bare gi op efter én enkelt lille samtale. Alt er som det hele tiden har været mellem os, intet er ændret – so no romance, men hvis der måske, laaaaaangt ude i fremtiden, er en lille bitte micro chance, for at jeg nogensinde får en chance – så lukker jeg ikke min dør endnu 😉 hehe…
Jeg har ikke noget at miste ved at fortælle hvordan jeg ærligt har det. Vi havde også en fortrolig snak, som jeg selvfølgelig ikke vil uddybe nærmere her, da jeg mener det er mellem os. Men jeg ville aldrig nogensinde lade mine følelser gå udover det samarbejde vi har omkring William, så egoistisk er jeg slet ikke. Hvis han aldrig nogensinde vil ha mig igen, så er det sådan 🙂 og finder han en fantastisk skøn kvinde, der skal være en del af Williams liv, så ønsker jeg naturligvis kun dem det bedste, for det fortjener han/de også 🙂 <3

Og så er der jo også en chance for, at jeg i al ventetiden, måske møder en fyr, der slår benene fuldstændig væk under mig, det skal jeg jo ikke kunne sige. For hvis der er noget livet har lært mig, så er det, at man aldrig kan vide hvad fremtiden bringer 🙂 Og hvis der er en der gør det, så vil jeg heller aldrig lade det gå udover samarbejdet. For jeg holder utrolig meget af ham, og han var min første store kærlighed – no matter what…
 photo 3A4C7ECD-163B-4991-ABAB-C097C3DCCD24_zpsxm9gncd4.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

 • Christina B

  Jeg synes fandme du er sej, at du ikke bare fortæller ham det, men også dine læsere. Det er du jo slet ikke forpligtet til. Hvis det er meant to be, så skal i nok finde vej tilbage til hinanden og hvis ikke så er jeg sikker på du finder noget andet eller opdager det bedste for dig er at være dig og ingen andre. Det smukke ved livet er at man aldrig ved hvad der sker!

  Varme tanker her fra en fellow Albertslunder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Aww Hvor er du sød Christina, <3 Tusinde tak.
   – jeg prøver altid at være så åben og ærlig jeg kan på bloggen vedrørende mit liv, så nogle gange kommer det helt tæt på 🙂 <3 Men det synes jeg bestemt også dem/jer der følger fortjener. <3 Præcis, man ved aldrig hvad fremtiden bringer – uanset hvad, så tror jeg på at al ting sker som det bedst. 🙂 <3 hihi alle de bedste tanker og masser af varme kram herfra 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG GIR SLET IKK OP SÅ LET <3