MAN BESTEMMER JO IKKE SELV HVEM MAN FORELSKER SIG I...

JEG ER UALMINDELIGT & RIGTIG MEGET KLODSET…

Det er sgu ikke altid helt let at være mig, faktisk er det næsten dagligt en udfordring :’D For hvis der er noget jeg er, så er det virkelig virkelig klodset. Altså Susan fra Desperate Housewives kan godt gå hjem på den konto – det fortæller måske lidt om hvor slemt det står til. Ellers kan jeg da lige fortælle om de seneste 5 dage, jeg har gået ind i væggen 3 gange, slået mine tær ind i døren & dørkamen utallige gange, brændt mig på mit krøllejern – på min skulder, så jeg render rundt med et kæmpe brændemærke, brændt mig en gang på hånden pga. madlavning (det er rent held jeg har overlevet madlavnings situationer hele mit liv – indtil videre 😉 & så har jeg da også lige formået at smadre et af Willers yndlings glas. Amen for pokker. Til gengæld har jeg et held som ingen andre. Jeg vinder alt hvad jeg rører ved, siden jeg var helt lille. – Det er nok derfor jeg stadig er i live 😀 hahah <3
 photo 344BD73D-62FF-4050-BB5B-C06379E4607B_zpsowm1fwgj.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAN BESTEMMER JO IKKE SELV HVEM MAN FORELSKER SIG I...