TIL BØRNEFØDSELSDAG <3

HERE WE GO AGAIN…

Så skulle William endnu engang på operationsbordet her til morgen, det var en planlagt operation, så ikke flere uheld. Mange har spurgt ind til hvad der er sket, men det er en lidt privat ting for William vil jeg sige, og når jeg ikke rigtig føler, at jeg kan spørge ham. Så ønsker jeg ikke at skrive det til alle og enhver, men det er vel også irrelevant. 🙂 . Det er bare lidt træls at han har skulle igennem så mange ture på hospitalet i sit korte liv. Og for at gnide lidt mere salt i såret, så er jeg lige startet på et nyt arbejde, og vil super gerne gøre et rigtig godt indtryk, hvilket jeg ikke føler har været muligt med de mange “øv fridage” her i starten. Det er selvfølgelig aller vigtigst at William har det godt, og det er slet ikke for at lyde egoistisk, men det er da bare rigtig ærgerligt, når det så lige ramler ind i en periode hvor det passer så dårligt :b, men hvornår er der overhovedet et godt tidspunkt for det 🙂 ? …

Heldigvis tog han det jo som en sand superstjerne idag, og fik både medalje, diplom og den velkendte Theo/Thea bamse, som han efterhånden har en kæmpe samling af :b. Derudover fik han lov til at vælge både frokosten og aftensmaden, fordi han skulle faste hele morgen og formiddagen. Så vi endte med en tur på McDonalds da han var færdig og pandekager med Melon til aftensmad <3

Jeg er så stolt af min helt egen lille superman!<3
 photo 0531A505-FDE4-449B-BE73-D40F45B6C654_zps9njodcln.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • Cille

    God bedring – håber for jer, det er det sidste hospitalsbesøg.
    kram til jer begge

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL BØRNEFØDSELSDAG <3