OVER HALVVEJS PÅ F1 - EN KÆMPE SEJR! SOMMERKROP GODT PÅ VEJ + FORTRYLLELSE TIL MINE STRÆKMÆRKER <3 !

BØRNEFRI WEEKEND & SYG … LYKKEN?!

Denne weekend var min månedlige børnefrie weekend – og det er luksus :b!
Det er så tarveligt at sige det, og jeg ved det godt, men de weekender, ser jeg tit frem til 😀 Og selvom jeg elsker at bruge tid med min dreng, mere end noget andet, så elsker jeg også når jeg ikke skal bruge tid med ham 😀 hahaha. Det tror jeg nu de fleste forældre kender til, om de vil indrømme det eller ej 😉 .. Men tidligere på ugen, blev jeg ret meget syg med influenza ligende symptomer, og derfor skulle weekenden egentlig bare bruges på at blive rask – ikke lige det fedeste at “spilde” sin børnefri tid på, og så alligevel, for der er satme heller intet værre end at skulle tage sig af andre, når man selv har det helt elendigt, så det var faktisk helt vildt fantastisk bare at bruge en hel weekend på sofaen, med dyner, godt selskab, gode serier og rå hygge. – med alt lige indefor rækkevidde, den ultimative frihed som forældre 😉 😀 ..

Men i dag var jeg på toppen, havde det allerede meget bedre igår, så jeg var sikker på at når William kom hjem, ville jeg ha en masse fornyet energi, og det havde jeg i den grad, så meget at jeg ville ud og nyde det gode vejr med William når han kom hjem, og det fik vi i den grad også gjort, vi tog nemlig turen til Zoologisk have, hvor vi fik en masse timer til at gå, i hinandens selskab. Og William fik mig lokket op i det forbandet tårn – Shiiiiiiit!
Det var virkelig en udfordring, fordi jeg lider af højdeskræk. Selv en halv time efter vi var kommet ned, rystede mine ben fuldstændigt – men hvad man ikke gør for de små banditter, og William lovede mig at “Mor, jeg skal noook passe godt på dig, bare bliv sammen med mig” … Så blev vi den oplevelse rigere 😉

 photo 1B275C51-CD40-4405-9E20-6AA406A98D19_zpsdhguadrd.jpg photo 5D0B9E4A-F885-42E1-9CF1-512C816F4488_zpscefs1i9z.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • Anna

    Du ser efterhånden noget hulkindet ud – pas godt på dig selv 😉
    Kh Anna

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVER HALVVEJS PÅ F1 - EN KÆMPE SEJR! SOMMERKROP GODT PÅ VEJ + FORTRYLLELSE TIL MINE STRÆKMÆRKER <3 !