JEG HAR SKIFTET NAVN <3

SIDSTE DAG PÅ C9 :D JEG KLARET DET SGU!

Så er dagen næsten overstået, og det var så min sidste dag på C9 for denne omgang 😀
Jeg er overdrevet lykkelig for at være færdig – det må jeg indrømme 😉 Men til gengæld er jeg endnu mere stolt over at ha klaret den 😀 .. Jeg føler virkelig jeg har verdens stærkeste viljestyrke, og jeg overrasker mig selv gang på gang, fordi min hjerne bare aldrig gir op når den har sat sig et mål 😀 <3

Sidste dagen har været rigtig nem at komme igennem, fordi det på det her tidspunkt, bare handler om vane 🙂 Så selvom at vi skulle på lækker påskeæggejagt i Frederiksberg have idag, så var tasken pakket med masser af frugt, grønt og vand 🙂 Ved Disney sjov er det også blevet indført at vi skal ha frugt på bordet – den idé fik William allerede efter min 1. dag på C9 :D<3 Man tænker bare helt anderledes under hele processen, og man lærer utrolig meget om sig selv og ens spisevaner. <3 Fordi jeg har kunne se resultater så hurtigt, så har det også givet mig meget mere blod på tanden, til at fastholde den sundere livsstil og holde mig på så få kcal om dagen, som muligt 🙂

C9-programmet kan bestilles hos TMBV Forever Living, og i selve pakken indeholder der;

 • 2 dunke Forever Aloe Gel Original – Som er en slags flydende kosttilskud. I starten skal det flere gange dagligt, men efter de første 2 dage, kan det hele skylles ned om morgen, og så er det meget nemmere at få ned :b ..
 • Forever Fiber – Som skal blandes op med 2-3 dl. vand
 • 60x Forever Therm Tabeletter – Der sætter et ordentlig skub i forbrandingen, skal tages 2 gange om dagen 🙂
 • Forever Ultra Shake Mix (med Vanille eller Chokolade) – Fungerer som en almindelig protein shake, jeg foretrækker den med vanille, da den kan blandes med flere forskellige bær og laves super lækre, så smagen bliver varieret. For jeg er IKKE god til det dér med protein shakes 😉
 • 1 Målebånd – Som skal bruges på 1. dagen, 3. dagen, 6. dagen og 9. dagen (den sidste dag)
 • En fin håndbog – Der virkelig er den største hjælp i C9, den fortæller en nøjagtig hvad man skal gøre og hvornår man skal spise hvad. 🙂 Der er desuden også en masse lækre opskrifter, både til shakes og til sund aftensmad, så man kan få inspiration til retter med meget lavt kalorie indhold 🙂

Jeg er jo færdig efter i dag, og jeg har altså produkter nok til en omgang mere (måske jeg lige skal ha købt en pakke protein pulver) Men ellers er der mere end rigeligt til en tur mere på C9 – så den kan jeg jo lige ta’ om en måneds tid inden sommeren for alvor går igang 😉 … Det er satme et godt køb! 😀
Det vigtige på C9 (udover at holde det 😉 ), er at man skal huske at drikke rigtig meget vand, ca. 2 liter om dagen – hvilket også tydeligt kan ses på huden efter bare 9 dage 🙂 Man må faktisk ikke få andet end vand i de 9 dage, eller te uden sukker og uden koffein 🙂 Men som jeg skrev tidligere på ugen, så var William og jeg blevet helt vilde med friskpressede appelsiner, som man naturligvis også må drikke :), så lækkert og friskt – specielt til om morgenen, eller hvis man mangler at drikke noget med smag 🙂 Man kan også pifte sin vand op med lime, citron, blåbær eller noget frisk mynte 🙂

Mange tror man skal sulte sig selv på C9, og der vil jeg sige både ja og nej, man sulter ikke sig selv på den måde, for man vender jo bare kroppen til ikke at overspise, og hvis den har været vant til det i mange år, ja, så kan man nok godt føle sig sulten i forløbet – ingen tvivl. Man kan også få nogle syge lyster til mad, specielt når man er ude, eller skal ned og handle – det er slemt i starten 😀 haha.. Jeg fik selv en hel vild lyst til en fransk hotdog – normalt er det slet ikke mig, men på 3. dagen ville jeg simpelthen skære min højre arm af for bare en lille bid 😉 , men så googlede jeg hvordan det blev produceret og hvor mange kalorier det indeholdte, så gik lysten lige så stille og roligt væk igen ;b ..

Det er jo også tilladt at spise lige hvad man vil fra “den frie liste” som indeholder et stort udvalg af frugt og grønt. Så hver gang jeg skulle ud, sørgede jeg altid for at have en masse med af det, så jeg ikke følte mig sulten på noget tidspunkt og derved ikke blev fristet til noget 🙂 Det er en rigtig god måde til at få sat skub i en sundere livsstil, få strammet op, eller godt kickstart til et vægttab 🙂

Mine resultater af vægttab på C9 (mål og vægt):

 • Bryst – 9 cm.
 • Arm – 2 cm.
 • Talje – 13 cm.
 • Hofte – 6 cm.
 • Lår – 11 cm.
 • Underben – 5 cm.
 • Vægt – 1,7 kg.

Man skal også huske at træne mindst 30 minutter om dagen, men det er lavintensiv, hvilket f.eks. kan være en rask gå-tur, styrketræning, cykling, dans, yoga eller hvad man nu selv bedst kan li’ 🙂 Det er vigtigt det er noget man selv synes er sjovt, så det ikke bliver en “træls pligt” man bare skal ha overstået 🙂 .. F.eks. idag da vi skulle ud til Frederiksberg Have, der tog vi cyklen meget af vejen, så jeg lige fik kørt nogle ekstra kilometer ind på trænings-kontoen 😉 Så det gælder også om at finde steder hvor man kan få lidt ekstra træning ind, dog uden at overanstrenge sin krop 🙂

Hvis man har flere spørgsmål til C9, hvis man bare gerne vil høre mere om programmet eller hvis man rigtig gerne vil bestille programmet og få en stram mave inden sommeren, så kan det hele gøres hos TMBV Forever Living. Med bestillingen får man også en velkomstgave, samt et gavekort til Minicruise Frederikshavn-Oslo for 2 personer (så længe lagerhaves) og man deltager automatisk i lodtrækningen om enten et hotelophold for 2 eller en luksus brunch for 2 (programmet skal bestilles inden 2. april for at deltage i konkurrencen). Så man må sige at man får rigeligt for sine penge – og ikke mindst en kanon vejledning, tips og gode råd, samt en fantastisk service 🙂 <3 Som noget ekstra for dem der har bestilt deres C9 hos TMBV Forever Living, er der også oprettet en gruppe på facebook (find den her) hvor man kan dele erfaring med C9, hjælpe hinanden med gode idéer og hvad man ellers ønsker – Super godt til at holde motivationen 😀
 photo 014FF1F8-5B01-478B-A902-57ED5240579D_zpsacc6wcy8.jpg photo 779ECA15-BF03-4DA1-B5E1-AAD0A888D78C_zpsen1sp1vb.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR SKIFTET NAVN <3