SIDSTE DAG PÅ C9 :D JEG KLARET DET SGU!

HVERDAGEN EFTER C9 .<3

Nu er jeg jo ovre den seje kamp med C9, jeg er stadig utrolig glad for resultatet – ingen tvivl 🙂 Så nu hvor jeg igen må spise-hvad-jeg-vil, så kører jeg lidt ‘alt med måde’-princippet 🙂 Min mave kan heller ikke indtage så meget som den førhen kunne, da den er inde i en helt anden vane nu, som jeg ikke ønsker at bryde 🙂 Motionen vil jeg også stadig holde fast i og igår gik min veninde, William og jeg, en rigtig lang aftentur efter maden, så vi fik den dejlige friske luft på kinderne :). Idag skulle fryseren så fyldes op igen, og der fik vi både bagt pølsehorn og lækre boller – som jo ikke helt ligger på den sunde linje, men det er perfekt her til påskeferien, med nogle gulerødder og frugter, når man skal ud og se verden lidt med de små rollinger 😉 <3

Jeg vil dog fremadrettet drikke masser af vand <3 Og holde en fast sund livsstil, med masser af lækkert grønt og meget få kalorier om dagen :), men jeg har så også sagt til mig selv, at jeg må bruge lørdagen som en cheat day, hvor jeg må spise lige nøjagtig det jeg vil 😀 Så undvære cheeseburgere behøver jeg ikke helt 😉 Men igen, alt med måde, og slut med slik og søde sager i hverdagen, uden nogen særlig grund 🙂

C9-programmet er super populært, og er endelig kommet til Danmark, med en varm velkomst 😀 Programmet kan bestilles hos TMBV Forever Living, hvor man også kan finde priser og læse om alle deres mange super gode produkter 🙂 <3
 photo 048A71E3-0F21-4DC1-9934-B25E4C33C179_zpsqgcpzrqs.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE DAG PÅ C9 :D JEG KLARET DET SGU!