DE UNGE MØDRE SÆSON 22

PREMIERE PÅ FREDAG :D <3

Så er der dømt tøse-søster-hygge på første klasse 😀 !
På fredag d. 04/03 er min søster og jeg nemlig så heldige, at vi skal ind og se premieren på Cougar The Musical i Bellevue Teateret, – UDEN børn 😉 ! Da min søster selv har to piger, er det ikke fordi vi har så forfærdelig meget tid sammen uden børn, så derfor bliver det rigtig dejligt at få en aften hvor vi bare skal grine, hygge og drikke nogle lækre cocktails – Jeg ser så meget frem til det 😀 !!! <3 Jeg glæder mig helt vildt til forestillingen, med de skuespiller på scenen kan det kun blive en rigtig sjov aften 😉 Men jeg skal selvfølgelig nok opdatere jer på bloggen med oplevelsen 😉 .. <3 Se teaser her :*

 photo 12800202_10207013353627002_6770368503425562083_n_zpswvsk6txf.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE UNGE MØDRE SÆSON 22