DANSK DESIGN NÅR DET ER ALLERBEDST <3

RECONNECTIVE HEALING HOS JETTE TERPNER – EN HEL VILD OPLEVELSE ♥

I hele mit coaching forløb med Izabella Rødtness, har jeg mødt en hel masse spændende og meget lærerige mennesker, det har virkelig været nogle store oplevelser der er sket i de seneste måneder og jeg er meget beæret 🙂 .. En af de helt store oplevelser, var da hun tog mig med hen til Jette Terpner, hvor jeg skulle have en healing behandling, det var fuldstændig vildt. Jeg har aldrig oplevet noget ligende, og selvom det er utrolig svært at sætte ord på hvad jeg oplevede og hvordan – fordi det var så vildt. Så vil jeg alligevel prøve 🙂 Vi starter med at komme hen til det yndigste hus i Frederiksund, da vi kom ind på værelset hvor healingen skulle foregå, startede vi med at snakke over en kop varm te. Hun er et utrolig varmt menneske, som man ikke kan undgå at åbne sig for, når hun sidder med sit store smil og enorme åbenhed 🙂 .. Jeg har aldrig rigtig prøvet at blive healet, men jeg har før prøvet andre former for alternativ behandling, som jeg føler er den aller bedste ‘medicin’ 🙂 og som samtidig giver nogle helt unikke oplevelser. Men jeg var utrolig spændt på at se hvad der skulle ske 🙂 .. Min coach forlader lokalet mens jeg lægger mig til rette på briksen og er klar, under hele sessionen rev hun mig fuldstændig ind i en verden hvor jeg oplevede ting der var så uforklarlige, men samtidig gav så meget mening. Det var virkelig som at være ‘helt væk’ :b Men hold op hvor var det vildt. Det var meget personligt og derfor ønsker jeg ikke helt at gå i detaljer, men det var noget af en oplevelse. Da jeg kom til mig selv igen, sad vi og fik en snak om  hvad der skete, og som afslutning skulle hun trække et tarokkort til mig, og jeg skulle trække et til mig selv 🙂 Hun blandede den store bunke med kort, og et af kortene ramte jorden, “det er dét kort” sagde hun og tog det op fra gulvet, hun vendte kortet og viste mig det ‘New Beginnings’. Så gav hun mig bunken og bad mig om at blande den, imens jeg blandede bunken røg to kort på gulvet, begge med bagsiden opad (så man ikke kunne se selve kortet). “Vælg en af de to” sagde hun, og jeg tog den jeg følte mest for og vente den om. Der stod også ‘New Beginnings’ på, hun viste mig lige alle de andre kort for at forsikre mig om at der altså ikke var flere af samme kort, og det forsikrede mig virkelig om min tro og vilje til at mit liv er på vej i en hel ny og meget positiv udvikling, jeg kan også mærke at jeg er tunget af en hel anden energi, jeg har meget mere ro på, jeg er slet ikke så stressede, jeg har lært at nyde den sted jeg er i mit liv lige nu, endnu mere <3
Og det hele går faktisk kun fremad – desuden, har jeg jo også den dejligste lillemand i hele verden, som gør mit liv til det aller bedste :* <3

Du kan læse meget mere om Jette Terpner og hendes behandlinger/sessioner her. Til daglig bor hun i et af de smukkeste steder i verden, nemlig Key West i Florida, men hun rejser flere gange om året til Danmark og er her i længere perioder, så det er selvfølgelig muligt at få en tid hos hende – en oplevelse for livet, som jeg virkelig ikke har oplevet det andre steder før 🙂 <3

 photo 27A27264-F8D1-429B-9866-B441F502669C_zpsxts2btlq.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

 • Jeg har selv været til healing da jeg aborteret, det slog mig helt ud, men så læste jeg på bloggen http://www.gravidugeforuge.info at man burde overveje healing hvis man havde mistet sit foster, og den beslutning har jeg absolut ikke fortrudt. Tak for en dejlig blog. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Ja, det er helt vildt hvad det gør ved en 🙂 og meget uforklarligt hvordan – men bagefter er man næsten ‘som født på ny :)’

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANSK DESIGN NÅR DET ER ALLERBEDST <3