RECONNECTIVE HEALING HOS JETTE TERPNER - EN HEL VILD OPLEVELSE ♥

DEN OMVENDTE WING-WOMAN <3

Jeg har en kanon veninde – faktisk den bedste af slagsen 😉 . Udover hun selvfølgelig er pisse dejlig og alt det dér, så er hun også en af de allerbedste at have med i byen. 😀
For hvis vi ser nogle dejlige mænd, så winger vi altid hinanden, men omvendt, det sker næsten hver gang vi er i byen, at der er mænd man bare ikke kan slippe af med………… Dear god, det er virkelig pain in the fucking ass!.. Og jeg er jo den der konfliktsky person der helst ikke vil lave det store drama, medmindre det er virkelig nødvendigt – men jeg kender også mit temperament godt nok, til at vide, at hvis du først virkelig har fået mig helt derop, så splitter jeg hele stedet ad. Så det er godt nok jeg har hende med, selvom hun også kan blive ret insane ;b

Hun har f.eks. revet en næsten to meter høj mand i kraven og hevet ham tværs gennem strøget, fordi han skyldte min anden veninde og jeg en undskyldning og en helvedes masse drinks for hans opførsel 😀 hahahahaha…. glemmer det aldrig, en eller anden tosset svensker, som havde vundet den svenske udgave af paradise hotel, og derfor tilbød mig at købe alt jeg ville ha’.. Da jeg takkede pænt nej tak, valgte han at ta’ mig på numsen (og det skal man bare ikke gøre – har selv sparket en anden mand i maven af samme grund, mange år før) og han valgte også lige at rive min anden veninde i håret.. Hold kæft hvor blev han lille da min veninde rev ham rundt 😀 hahahaha …. men vi endte da med et bord fyldt med drinks og uden nogen tosser 😀 <3 ..

Der har været utrolig mange af den slags episoder, hvor stive tosser slet ikke fatter et nej. Og hvor hun uden at tøve vender sig om og råber dem ind i hovedet “Sig mig, hva fanden er det du ikke fatter?.. Prøv lige at glo på dig selv, og så kig på hende, som om du nogensinde får bare en lille chance. Fis nu af med dig…” Det er simpelthen så sjovt ;b, hun er fandme for sej og jeg priser mig lykkelig for at jeg har hende <3 😀 Men vi er der sgu altid for hinanden, både når det er godt og skidt, og så griner vi jo bare over at der findes så mange fatsvage mennesker :b …
 photo BE77C2C2-0692-4C84-A29A-6F9FFCA435A2_zpsvxroqtgu.jpg Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RECONNECTIVE HEALING HOS JETTE TERPNER - EN HEL VILD OPLEVELSE ♥