BLIV RØGFRI. <3

DEN SINDSYGESTE FILM JEG NOGENSINDE HAR SET…

Jeg har set mange vilde film, og jeg elsker gyserfilm – så det skræmmer mig ikke.
Men igår så jeg simpelthen den mest sindsyge film, AF ALLE!!! Nemlig Cleveland abuction, som er baseret på virkelige hændelser. Den handler om kidnapningen af Michelle Knight, en sag jeg har fulgt tæt og set meget om i blandt andet Dr. Phil hvor han har interviewet hende om det værste mareridt man kan forestille sig. Hun bliver i en alder af 21 bortført, hjemme har hun en lille dreng på kun 4 år, som hun er på vej i retten for at beholde – den dag hun bliver kidnappet.. Hun bliver holdt fanget i 11 år før hun (og de andre) slipper fri.. For selvom man ikke skulle tro at historien kunne blive mere sindssyg, så kidnapper han yderligere 2 piger, som sammen med Michelle bliver holdt som sexslaver i hans hjem og tæsket så snart han synes det. Den ene af pigerne ender endda med at føde hans barn, som opvokser i hjemmet de første 5-6år af sit liv 🙁 De kendte alle hans datter, og tog gerne imod et lift da han tilbyder sin hjælp til dem 🙁

Jeg tuder normalt ALDRIG over en film, men det gjorde jeg da jeg så den. Især til sidst, da man høre om hvordan hun slet ikke kan genskabe kontakten til sin søn, alle troede nemlig hun var stukket af og havde forladt ham :'( amen hvor må det være ubeskriveligt hårdt at miste så værdifulde år med sit barn – og så for noget så grusomt som det de har alle 3 piger har været udsat for :'( puha mit hjerte græder med dem. En af de hårde ting ved filmen (udover alle de skrækkelige hændelser der foregår) så ser man også det klare billede af familierne til de to andre piger, som leder efter deres døtre som en gal, og optræder på tv’et uafbrudt mens de græder over uvisheden omkring deres døtres forsvindelse. Men INGEN søger efter Michelle, ingen bekymre sig om hende og alle tror hun bare er en ‘ustyrlig ung kvinde der ville væk fra det hele’ 🙁 🙁 tænk at man som mor ikke ved at der er noget galt når man ikke høre fra sit barn i flere dage og år 🙁 puha.. Den er helt klart værd at se, men man skal virkelig forberede sig på nogle grumme scener :/
 photo AE72B871-C838-4258-B6F1-3BDAC77C6460_zpsg9sguqgm.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLIV RØGFRI. <3