DE UNGE MØDRE I DAG - JEG GÅR TIL PERSONLIG COACH

JEG TILTRÆKKES AF MÆND MED MAGT.

Af natur er vi alle forskellige mennesker – heldigvis for det 😉
Derfor tiltrækkes vi også af noget forskelligt ved det modsatte køn. Jeg har altid været ret sikker på at jeg var tiltrukket af “badboys” og ikke bare dem der der træner lidt jern og har fået tatoveret en død klovn i hovedet, nej. Jeg mener dem der er virkelig bad…

Altså, mange af mine tidligere kærester har bestemt ikke været nogle af guds bedste børn – men for mig var det fuldstændig ligegyldigt. Jeg var heller ikke selv ligefrem nogen “Angel on earth”..

Det også en af de største faktorer der spiller ind når jeg skal forklare hvorfor jeg ikke har haft en kæreste efter William – jeg ville ikke byde ham al det lort der følger med den slags mænd. William skal heller aldrig se en kriminel verden. For children see, children do.

Men med tiden og en del hjælp, er jeg kommet frem til at det faktisk slet ikke er det ‘bad’ i dem som jeg er vild med – det er langt mere det at jeg føler de har en hvis magt i det miljø de er i. Og så er det faktisk ret ligegyldig om er kriminell, om de besidder en høj stilling på arbejdsmarked, tjener masser af penge eller på andre måder har opnået en hvis magt – så længe der er lidt mand i dem på den måde, så er jeg vist solgt. Dog er det ikke noget jeg før har tænkt over, da jeg synes et menneske bliver smukkeste og smukkere, hvis deres personlighed er dejlig. Men rent psykologisk set, kan jeg godt selv se hvad der menes med det og nikke genkende til flere ting, ingen tvivl der 🙂

Os kvinder bliver oftest tiltrukket af den samme type som vores fædre. Og som barn så jeg min far som en verdens mand, han kendte alt og alle. Han havde folk der altid var der for os. jeg var så pavestolt når han hentede mig på fritidshjemmet og jeg kunne vise min store tatoveret far frem – der var aldrig nogen der ‘turde’ drille mig. For min far lærte mig at jeg bare skulle ringe, hvis jeg havde de mindste problemer, det nok også en af grundene til jeg har lavet så mange problemer for mig selv – for farmand kunne jo altid redde mig, hvis jeg kom ud i snavs. Det gjorde det også svært for mig at finde en kæreste – for min far har aldrig sagt “go” for nogen jeg har vist frem overhovedet! Jeg tror aldrig der kommer en der er god nok til hans små prinsesser… 🙂 Jeg ved at han stadig altid vil hjælpe mig, uanset hvad jeg vælger i livet, men jeg ved at han er meget tilfreds med og stolt over at jeg lever et helt andet liv, end det mange havde forventet af mig. Derforved jeg også at min næste, på ingen måde er kriminel, dårligt selskab eller ander skidt, man kan heldigvis ha magt på så mange måder, at jeg nok skal få puslespillet til at gå op en skønne dag 😉
 photo 085405B3-DCD3-40D1-B5AA-B8F7B9901842_zps4u4fiiv4.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE UNGE MØDRE I DAG - JEG GÅR TIL PERSONLIG COACH