SÅ ER DET IGANG IGEN... ;)

FIND DE BEDSTE OG BILLIGSTE KONTORARTIKLER HER :)

Som tidligere medarbejder på et kontor, ved jeg hvor meget kontorartikler bare er en del af daglig dagen, som en selvfølge.. Det er nogle mindre udgifter for virksomheden, hvis man altså finder et af de billigste steder man kan bestille fra. 🙂 Det er varer der har stor betydning for firmaets drift, men ikke noget man ønsker at lægge for mange penge i.
Da det jo er noget man bruger hele tiden – og ting som kontor papir, kuglepinde, og andre små artikler er ting der rimelig hurtigt bliver opbrugt. Hvis jeg selv en dag skulle starte en kontor virksomhed, vil jeg klart gøre som min tidligere chef, og finde god kvalitet, til den billigste pris. JustMore (Klik her) er stedet på nettet, som har nogle af landets aller billigste priser i kontor artikler. De har alt der skal bruges for at holde gang i virksomheden. Udover de naturligvis har et stort udvalg af kontorartikler, så kan man faktisk også købe møbler til at indrette sit kontor på samme side 🙂 De har også alt fra Whiteboard til Catering artikler til Rengørings atikler til Klinikinventar – og meget meget mere. Det er et rigtig godt sted, hvis man skal starte helt fra bunden, men bestemt også et sted der er værd at bestille hos igen og igen 🙂 Altid god og hurtig service, og igen – til en af de bedste priser på markedet 🙂

 photo C81F35EF-E978-4DE4-B880-34B3DD5B447C_zpsufqjmqp0.jpg photo 80A85C6D-B87E-401B-9162-47CB4FAC8987_zpsb7qv1acm.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpsqvei8pl1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER DET IGANG IGEN... ;)