FIND DE BEDSTE OG BILLIGSTE KONTORARTIKLER HER :)

ARGH! HVAD SKAL MAN VÆLGE :D ?!

Jeg husker det så tydeligt, da jeg stod med en  gravid mavse, og skulle købe alt udstyret ind til min lille dreng <3 Der er utrolig mange store udgifter forbundet med at blive mor, der skal købes en hel masse store ting, som barnevogn, klapvogn, autostole og rigtig meget mere… Og specielt når man er første gangs mor, så aner man ikke en dyt om hvad der er godt og skidt, det er en jungle at finde rundt i. Det eneste barnevogns mærke jeg kendte til dengang var Silver cross. Jeg søgte rundt på nettet som en gal, for at finde lidt mere om de forskellige produkter, for jeg var også den første i min venindekreds der fik barn, så dem kunne jeg ikke lige hive i 😉 … Jeg ville ha ønsket jeg kendte til Kombivogn.dk, hos dem kan man nemlige bestille super fede ‘pakke løsninger’ – hvor alt det store udstyr er inkluderet. Priserne er helt i bund! Faktisk er flere af ‘pakkerne’ (Med alt inkl.) langt billigere – end hvad min barnevogn kostede i sig selv. Du kan selv bestemme farverne/motiverne på de forskellige løsninger, så du er sikker på den matcher dig. Jeg har f.eks. fuldstændig forelsket mig i deres Vogue pakke i sort & beige, wooow den er lækker <3 Så hvis jeg en dag skulle få en lille en mere, så ved jeg helt sikker hvor jeg skal kigge først 😉
 photo 4C3A6271-F6E8-4AD3-934D-3EC9A22A4BA5_zpsncdaiaus.jpg photo 4B45CB65-E1D0-405B-8C3D-8589A96FD2E0_zpsxmdez74a.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpsqvei8pl1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIND DE BEDSTE OG BILLIGSTE KONTORARTIKLER HER :)