HEALTHY IS THE NEW SKINNY

SKAL DER SKE NOGET NYT?

Min lejlighed har igennem de senest par måneder gennemgået en mindre opgradering.
Jeg er super glad for at jeg har fået tiden til at indrette det lækkert få malet, sat hylder op, nye møbler og alt hvad der nu lige trænger til at blive bedre. Derfor bruger jeg lige nu ret meget tid på min lejlighed, det er super vigtigt for mig at mit hjem stråler af personlighed.
Jeg har blandt andet fået farvet min guld væg på soveværelset færdig, fået nye hylder op derinde, og selvfølgelig nye møbler i stuen og ‘spisestuen’. Et sted hvor man kan finde mange ting til alle rum i hjemmet, er hos barebilligst og som navnet antyder, så er tingene ret billige, så man kan få lavet en del forandringer i hjemmet, for få penge. For det kan selvfølgelig godt gå hen og blive en dyr fornøjelse hvis man skal lave en hel masse nyt, derfor er det en rigtig god ide at tjekke priserne ud de forskellige steder. Du kan lige nu på BareBilligst få nogle lækre svævehylder til kun 199,- (find dem her) Det er selv nogle jeg har hængende en del steder i lejligheden, da jeg synes de pynter rigtig godt, med nogle lækre ting på. Jeg har selv sørget for at gøre mit ret billigt og så valgt at brugt en del mere når jeg skulle ud og købe møblerne. Selv billige løsninger kan gøre store forandringer 🙂 <3
 photo CA6E86C8-8551-4DB8-8737-8CB55DE640CA_zps0jebytz2.jpg photo 8B4A6C2B-5CAF-4D4F-9F6B-789028870BC2_zpsxwbg0ell.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEALTHY IS THE NEW SKINNY