JEG HAR KUN VÆRET RIGTIG FORELSKET ÉN GANG I MIT LIV ...

FEDE STOLE TIL BILLIGE PENGE <3

Som de faste læsere af bloggen har kunne læse de sidste par dage, så er mit hjem under en mindre renovering. Det er simpelthen blevet på tide, at få skiftet ud og få lidt mere af min egen stil og sat mit personlige præ på hjemmet, som er lidt sort/hvid klassisk med sølv og pastel lyserøde farver indover – i stuen godt nok 😉 .
Det har der ikke været tid til de sidste mange år, da jeg har brugt tid på at studere og arbejde. Derudover har der ikke været så meget luft i økonomien til det, som der er nu hvor jeg ikke længere er på su 😉 .. Når jeg har kigget rundt efter en ny kontorstol & lænestol til stuen, så synes jeg godt nok at priserne er ret høje.
For det er ret vigtig for mig, at den selvfølgelig ser skide godt ud, og passer ind til de andre møbler, men det er også lige så vigtigt at man sidder rigtig godt i den 🙂 En god kontorstol til når jeg sidder sent om aften og arbejder, og en lækker lænestol til når jeg sidder og ser tv eller læser 🙂 Men på hjemmesiden Lænestol kan man finde vildt mange super lækre lænestole og kontorstole, som ser meget behagelige ud at sidde i 🙂 Så det er helt sikkert der jeg vil kigge når jeg skal købe mere ind til hjemmet 😀 – For de er også langt billigere end jeg har set andre steder 🙂 <3 Win win…
 photo 2FE919D6-FEA5-45D1-966F-F7FB54D1596C_zps78tvrhik.jpg photo 3959B7F9-718C-4407-A524-EACAD307E18C_zpsrho1uejh.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR KUN VÆRET RIGTIG FORELSKET ÉN GANG I MIT LIV ...