MIN TOP 5 OVER 'DE BEDSTE FILM <3

LÆKKERT DESIGN TIL HJEMMET <3

Jeg elsker bare at købe lækre ting til mit hjem! Det kan virkelig gøre mig glad i lang tid når jeg bruger lidt penge på/eller får nye ting, der kan pynte i min stue, badeværelset, køkkenet eller soveværelset. 🙂 Når jeg køber tøj, får jeg også den der glædesrus, men kun i en periode, lige indtil jeg ikke føler tøjet er nyt længere (ca. en månedstid), men når det gælder nye ting i mit hjem, så er noget der holder lidt mere “for evigt” og noget jeg bliver glad for at kigge på hver eneste dag.

Derfor vil jeg også hellere bruge lidt flere penge på det, hvis det er noget jeg bare må eje! Hos Zederkof, har jeg allerede lavet en laaaang ønskeliste, som er klar til min fødselsdag i næste måned og der kommer kun mere på, jo mere jeg kigger siden igennem 😉 De har blandt andet en super fed lampe, som jeg bare må ha fingerne i, nemlig Normann Copenhagen Loftlampen! <3 Klik her og se den, samt et kæmpe udvalg af andre lækre designs. Der er meget på siden, man kan købe som privatperson, men det er primært til erhverv. Og de har rigtig meget fedt og lækkert til at indrette sin butik – hvis man er så heldig at eje sådan én 😉 og på lige dét punkt er der faktisk til alle slags forretninger/butikker/events mm. Du kan også besøge deres online Showroom, og se mere af deres udvalg. 🙂
 photo E95FF523-452F-4C18-AAEA-1092C8C2335D_zpssdqde9pn.jpg
 photo D3DE1D6B-547E-4793-91F6-CBB6F062A8CA_zpsivagibgw.jpg
 photo 8E5C7B2C-EA71-4611-8DCA-EEB2BF8481D7_zpsnyv6lsce.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN TOP 5 OVER 'DE BEDSTE FILM <3