IND OG GØRES LIDT LÆKKER I DAG<3

KARIKATURTEGNINGER AF WILLIAM & JEG..

I sidste uge var William henne og prøve at blive karikaturtegnet, han er en meget tålmodig dreng, det har jeg godt nok altid fået ros for… Selv den dag hvor vi sad til folketingsmøde, sad han pænt ned i næsten to timer 😉 Fantastisk lille fyr. Men igen, alt kan være forskelligt fra dag til dag, men han sad heldigvis pænt og ventede, mens damen tegnede derudaf 🙂 .. Jeg var lidt skeptisk på om jeg også skulle lade mig tegne, men overbeviste så mig selv om at, det nok ville være ret fedt at ha et af os begge – selvom jeg hader at blive stiret på, og så også at nogle skal tegne mig – grimt! :b .. Jeg synes det endte med at William ligner en lille troldeunge og jeg ligner …. en heks 😀 … Hahahahaha.. Nå ja, men vi havde en hyggelig dag ;b … photo 17EBE30A-1AA3-4382-954E-051A9DDBE0D2_zpsdj3vdj5b.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IND OG GØRES LIDT LÆKKER I DAG<3