BØRNEFØDSELSDAG <3

IND OG GØRES LIDT LÆKKER I DAG<3

Jeg har været ret tidligt oppe i dag, og lige om lidt suser jeg ud af døren, for i dag skal jeg hen til Hair Extensions Eyelash Mikropigmentering og ha lavet 2. optegning af mine øjenbryn 😀 .. Jeg fik af vide at ca. 50 % af farven ville “falde af” efter første optegning, så derfor har jeg virkelig set frem til at komme ind og få dem lavet helt færdige 😀 .. Resultatet blev så fedt sidst, og jeg vil sige at det er en af de bedste ting jeg har gjort for mit udseende 🙂 <3 Det er også en ren lettelse ikke at skulle gøre så meget ved sig selv om morgen for at se frisk ud 😀 Hende der laver dem på mig holder lige nu et tilbud, hvor man kan spare rigtig mange penge på permanent make-up <3 Find det hele her :*

De holder i 3-5 år med optegning hver 1½-2 år 🙂
 photo FAA1F8D8-A699-4973-AD5A-D6AF715D4916_zpskhpjrckd.jpg photo 5098FE65-5278-47EA-B6F2-72A23F01D4D6_zpsrlzausog.jpg
 photo D5926811-6D28-406F-BD62-73AAC395D262_zpsax1v2jfc.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

 

 

 

2 kommentarer

 • Sarah

  Hej Amanda. Jeg vil bare lige spørge dig om du har fået lavet dine bryster større? Og om vi måske kunne få et mave billed af dig? – hvis ikke du har fået lavet dine bryster, hvordan kan de stadig være så store og flotte? Og har de ændret sig efter fødslen: mv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Hej Sarah,

   Jeg vil overveje om jeg vil dele “så private” billeder af mig selv 🙂 Men nej, har ikke fået lavet bryster. Tak for komplimenten 🙂 De har heldigvis altid været store og fyldige, ;b og eftersom jeg ikke ammede, tror automatisk at de bare har beholdt deres form ;b

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØRNEFØDSELSDAG <3