EN LILLE MUSIKER GEMT I HAM ;) ?

EN KLOVN TIL COMPUTERPROGRAMMER?

Jeg har selv været dér, jeg har virkelig været en klovn til alt med computer..
Jeg er stadig ikke så skarp på mange områder, og når jeg har haft besøg eller været forbi min bedste ven, så lærer jeg altid noget nyt :b haha..
For han er sgu skarp til det 😀 . Men min far f.eks. han er helt tabt bag en computer skærm ;b han kan ringe til mig omkring de mest simple ting, og jeg ser efterhånden flere der ikke kan selv de helt simple programmer til computeren.
På langt de fleste arbejdspladser er det et krav at man kender til flere af de forskellige office pakker og deres funktioner, fordi stort set alle virksomheder i dag, benytter sig af disse programmer, derfor er det en ting der er super vigtig at kunne.

Hos Jensens.dk tilbyder de kurser i netop disse programmer, samt en lang række andre programmer så man kan blive helt ekspert i at betjene dem 🙂 .. Selv kunne jeg godt tænke mig at komme på et af deres kurser som omhandler Workshop eller Magasiner i InDesign og Photoshop. Det er nogle programmer jeg selv ønsker at blive bedre til, så jeg har større jobmuligheder 🙂 Programmerne bliver også tit ændret eller opdateret, og det kan derfor også være godt at tage et kursus, for at holde sig opdateret omkring de enkelte programmer, som man selv arbejder i 🙂 Desuden er der en begrænsning om deltager pr. hold, hvilket vil betyde at der er få deltagere, så man får langt mere ud af undervisningen 🙂
 photo 0489A2EF-1B7B-4044-8D1F-D52014E9693D_zpsapfvzeug.jpg photo F7190A0B-9148-4C6E-B4CC-7D35734E6AAC_zpsvg7tjulx.jpg

 photo 64C89F8F-DB4E-434A-A611-D0B9ADFF3A6A_zps9anlix25.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LILLE MUSIKER GEMT I HAM ;) ?