EN RIGTIG KÆRLIG TANKE <3

BADEFERIE <3

Når jeg skal på ferie, er der bare en række krav der skal opfyldes, før jeg kan kalde det en “rigtig” ferie. Der skal være masser af shopping, sol – helst med en temperatur på mindst 30 grader ;), strand tæt på hotellet, jeg skal ud og se den smukke kultur og det bedste af det hele, en stor pool, hvor drinksene bliver serveret på stribe 😀
Så man rigtig kan slappe af, og bade hele dagen lang. <3 Specielt efter jeg har fået William, er det bare alfa omega at der er gode bade forhold. Han elsker at være på stranden, men hader tang. Han er en kæmpe vandhund når vi er i svømmehallen og jeg kan se at han virkelig nyder det. Derfor ville jeg klart vælge et hotel med gode og lækre bade faciliteter. <3

Hos Intertravel kan man vælge lige præcis den ferie der passer bedst til en selv, om man er til storby ferier, backpak ferier, singleferie, gruppeferier, charterferie, solferie eller badeferier 😀 De har lidt af det hele 😀 Find badeferien her. Vi kan jo alle sammen have brug for at hive stikket ud, og slippe lidt væk fra den stressede hverdag, som vi elsker at dyrke her i Danmark 😉 – Husk; at rejse er at leve. <3 
 photo AD0192FE-0F79-4377-A5C3-80EA63467F7E_zps6bnznvml.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN RIGTIG KÆRLIG TANKE <3