BILER, BILER, BILER - JEG FATTER HAT ;) ..

STØRSTE TURN OFF VED MÆND ..

Hahah :b Åh gud, listen er lang, men jeg fandt lige dem frem jeg synes er de aller værste turn off ved mænd 😉 here we go!

Arrogante mænd
Puha, bedrevidende idioter der kun ser sig selv i alle situationer, uden følelsen af empati for andre, det er virkelig turn off hvis han snakker ned til andre eller ikke viser hensyn – dog kan det vendes til et kæmpe turn on, hvis han er fuldstændig modsat, en mand der sætter alle andres behov før andre, han kan smelte selv den koldeste kvinde 😉

Mænd der spiller kostbare
Mange mænd der tror at kvinder gerne vil kæmpe lidt for en mand, det skal ikke komme for nemt, men der må jeg indrømme at jeg er fuldstændig modsat!
Jeg skal ha høre ham sige at han er vild med mig – ellers ser jeg det slet ikke! Jeg er en klovn til at læse alle de der skjulte signaler.. Hvis han ignorer mig for at få min opmærksomhed, så er jeg væk igen, jeg gider ikk spilde min tid.. Jeg er nok lidt mere gammeldags og synes manden skal tá initiativet – jeg ville nu aller helst ha en der tilbedte mig nedefra & op ;b haha!

Mænd der går for meget/for lidt op i sit udseende..
Altså en mand skal ikk bruge længere tid foran spejlet end piger – STOP DET! Det skal helst tá 10-15 MAX! Han skal lige sætte håret, være ren og dufte godt og det dét!! så behøver den ikke køres længere ud 😉 han skal ikk tænke på om hans røv ser fed ud eller om han har kanter fra sin foundation.. Men igen, han skal heller ikke ligne en losseplads – en fin balance og hovedregel må være at en mand skal gøre så lidt ud af sig selv at man ikk kan se han har gjort det, men aldrig se snuset ud eller stinke langt væk 😉

Alt for seriøse mænd.
Man må gerne ha lidt situations fornemmelse og være seriøs i de situationer der er nødvendigt, men en mand der hele tiden tænker praktisk, fremadrettet og aldrig er tilstede i nuét, er simpelthen for usexet og kedelig. En mand må meget gerne være sjov! Jeg elsker at grine, og helst hele tiden.. Og man må gerne ku ta lidt pis på hinanden, så det hele ikke bliver al for højtideligt..

Mænd der går for meget op i kvindens udseende.
Jeg kan virkelig krumme tær når jeg hører udtagelser i programmer som f.eks. dagens mand.. Jeg er selv en kvinde der elsker at bruge flere timer på mit udseende, men lige så meget som jeg elsker det, lige så meget elsker jeg at have dage i sweatpants og knold i håret uden make-up 😉

 photo 3C2B1357-1B41-4532-9F67-5EAAB8A57AF8_zps2bcrh2lc.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILER, BILER, BILER - JEG FATTER HAT ;) ..