Min mor ved alt. <3

Work hard – play hard! Spændende fremtid forude..

Okay, hver gang hele min verden falder sammen, så ligger jeg kun ned og skriger i 5 sekunder, så arbejder hjernen igen på højtryk efter en løsning. Jeg er virkelig en kvinde der ikke lader sig slå ud af noget som helst. Jeg kæmper virkelig for det jeg vil, det er spild af tid at græde over spildt mælk, og der kommer ikke nogen og løser problemerne for en, man må selv op på hesten og komme i sving! Personligt er jeg ikke typen der kan sidde stille og se passivt til, mens verden ramler ned om ørerne. Er i det hele taget ikke et menneske der kan sidde stille 5 minutter, uden min hjerne begynder at lægge nye fede planer for mit liv 😉 Nogle gange er jeg faktisk ret imponeret over hvor godt den fungerer 😀 hahah <3

Jeg kan desværre endnu ikke afsløre alt for meget om de planner jeg lige nu arbejder hårdt på, men det vil ændre Williams, mit og forhåbentlig mange andres liv drastisk – på den fede måde 😀 .. Pt. arbejder jeg hårdt på min forretningsplan, med stor opbakning fra professionelle fagfolk. Jeg er ellevild! Kunne danse happy rundt nøgen i flere timer af begestring, haha!

Og jeg kan mærke min passion for alvor går op i mig, dette er virkelig noget jeg vil! I dag har jeg brugt meget tid på at indsamle mange relevante oplysninger omkring mit “kæmpe” projekt. Og det kommer til at koste mig endnu flere timers meget hårdt arbejde, men det er jeg jo efterhånden ved at være mere en regel end en undtagelse for mig 😛

So bring it on, and let my dream come true 😉

Glæder mig til at jeg kan lukke lidt mere op for “godte posen” <3

 photo 6DA8EBC2-3AEE-42FC-9238-CF7E3487A7CC_zpsovdmcfjc.jpg

 photo 10C9DDB1-16AE-46B0-87ED-95FB04FFC970_zpsb1ntytal.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

4 kommentarer

 • Signe

  Flot af dig at lægge dit liv om fra hash til ambitiøsitet! Sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Har du fået noget i læberne? Det behøver du virkelig ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Nope, der er intet i læberne 🙂 For som du selv siger, det behøver jeg vist ikke 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mor ved alt. <3