Sov godt :D ...

Nice new dress..

Every dress tells a story, som ‘Dreaming of Dior’ sagde det…
Hvis den teori holder stik, så har jeg flere historier i mit klædeskab end der er i samtlige ugeblade på et år 😉 .. For jeg elsker, elsker, elsker kjoler!
Jeg har kjoler til en hver lejlighed, arbejde, bytur, galla, fine dyre cocktails kjoler, billige strand kjoler – Jeps, noget til det hele<3

Et rigtig godt sted at købe kjoler der kan bruge både til hverdagen eller en lækker bytur er Riott, samme sted som jeg har bestilt min nye kjole, og som jeg tidligere har bestilt fra (læs her). De sælger både modetøj til mænd og kvinder, og deres kollektion, er lækker!

Den nye fine kjole er i de sødeste farver.. Altså jeg har jo bare et eller andet for sorte kjoler, de er næsten altid smukke! Men jeg skal til at bruge lidt flere farver, så denne gang blev det en sød pastel lyserød kjole, dog med sorte kanter 😉 – Jeg har svært ved at gi slip på den farve 😀 . Men jeg er super tilfreds med den, faktisk mega lykkelig for den. Jeg får  kææmpe boobs i den :b altså, det er gudsvilje at jeg skulle have store frontpartier, men nu kommer de virkelig til deres ret 😉 , og glæder mig allerede til at få hende på i næste weekend – and make new memories 😀

Du kan finde den super fine kjole her<3

Du kan følge Riott, både på deres Facebook site, hvor der er lækre konkurrencer og spændende nyheder fra siden. Og du kan også følge dem via. deres Instagram site.

 photo FB2AE2D4-0C68-4C21-96A2-A617B79960A6_zps33m9hzh9.jpg photo 18757277-7A83-47A3-9DDC-454AA978F0F6_zpsrcvtnu79.jpg
 photo 491586CC-8996-4710-AE3E-23DC0EBD63A1_zpsy6g7iht3.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
– Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sov godt :D ...