Hyggelig aften med nogle dejlige kvinder.<3

Mit lang distance forhold :’/

Det er så trist når en af dem man elsker aller mest af, bor langt væk fra en :/ <3

“Desværre” blev en af mine aller bedste veninder nødt til at flytte fra København til Fyn i fredags. Det er super fedt for hende, fordi det giver hende en masse nye muligheder, men rent egoistisk set, så…….. er det faktisk slet ikke fedt! 🙁 Jeg savner hende hele tiden, vi ringer stadig sammen flere gange om dagen. Og hun er  bare min yndlings, jeg har hende med mig overalt (uden det skal lyde som en lille hund 😉 ) Men jeg kan slet ikke undvære at være sammen med den skønne kvinde, og samtidig hun er den type veninde man kan ringe til onsdag aften, bestille pizza og se en skør film med, mens vi snakker om hele verdens situationen, eller tuder igennem hvis det er dét der er brug for. Plus så er hun altid med på alle mine skøre idéer :b Så det kommer jeg virkelig til at savne. Jeg har kendt hende i SÅ mange år, lang tid før William, og hun er bare helt specielt på den skønne måde! Hun er også så god ved William, og de har et super tæt bånd sammen, han vil hellere være sammen med hende når hun er der, end mig 😉 Så de har selvfølgelig også skulle snakke sammen en del gange 😀 – og heldigvis kan hun stadig komme forbi og blive en weekend over 😀 <3 For hun får slet ikke lov til at løbe så langt uden at have os lige i hælene, og jeg vil hel klart komme over til hende så tit som muligt både med og uden William 🙂 <3

Desuden står William og jeg jo højst sandsynligt også snart over for en større flytning efter sommer, så vi kan ikke brokke os helt 😉 , og det betyder heller ikke at vi aldrig kommer til København og Fyn, – for nogle mennesker her i livet, dem kan man bare aldrig undvære som f.eks. hende :* <3
 photo IMG_65611_zpsx4oyr2m1.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

3 kommentarer

  • Michelle

    Hedder hun ikke flora? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Ak, jeg kender det kun alt for godt!!! Det er surt at sige hej-hej, men husk, at afstanden kan gøre forholdet endnu stærkere 😀 Jeg er sikker på at jeres venskab bliver endnu bedre nu hvor i kun kan ses et par gange 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelig aften med nogle dejlige kvinder.<3