Verdens bedste Gin. <3

SÅ SKETE DER ENDELIG NOGET :D

Uden at røbe for meget om næste uges afsnit i de unge mødre, så vil i se William prøve at potte/toilet træne, og ærlig talt, så har William ikke været så villig for at smide den ble :b .. Han bliver 4 år, her d. 24 april, og jeg ønskede at han gerne skulle have smidt den inden da 🙂 Indtil igår, troede jeg slet ikke det var et realistisk mål, for hver gang jeg har prøvet, så har han kæmpet imod det. Og når man er første gangs mor, så er det rigtig svært at vide hvor meget man må presse dem, for det er ret vigtigt at jeg ikke presser ham til det, så det bliver en ubehagelig oplevelse for ham. Godt nok har han ikke været alt for hurtig fremme med lige det her, men til gengæld er han, og har altid været rigtig hurtig til at lære mange ting. Han kan både stave til sit navn, hele alfabetet, snakker fuldstændig flydende og tydelig, rigtig god til at udtrykke sig og sine følelser, så derfor har min bekymring omkring bleen heller ikke været så stor, og jeg har mere tænkt, ‘det kommer når han er klar’ 🙂 

Men igår da jeg hentede min skønne dreng i børnehaven, så havde han til min store overraskelse ikke ble på 😀 Weehu, jeg klappede og fortalte hvor stolt jeg var af ham, det var simpelthen så flot, han havde dog haft et lille uheld, men pyt! han fik tisset af nede i børnehaven inden vi tog ned for at handle. Og da vi kom hjem, samt resten af aften, havde han ingen ble på 😀 , jeg kunne mærke på ham, at han kunne se hvor stolt jeg blev, fordi jeg virkelig roste ham, på trods af endnu et lille uheld herhjemme 😉 .. I morges havde vi en aftale om at tage afsted i børnehave uden ble på, men godt med ekstra tøj 😀 Inden vi smuttede hjemmefra spurgte William “mor, klapper du også af mig i dag når du henter mig, hvis jeg ikke har ble på?” “Ja, selvfølgelig min skat!” .. Da jeg hentede ham idag, havde han godt nok lige fået en ble på, men havde klaret meget af dagen uden, så det er jo virkelig mange skridt i den rigtige retning, i forhold til bare tidligere på ugen, hvor toilettet og potten var fuldstændig uinteressant 😀 .. Så William og jeg har aftalt, at i morgen, bliver uden ble igen 😀 Jeg er så pave stolt af den skønne, dejlige, smukke, lækre, flabede, fantastiske, smukke, vindunderlige, perfekte lille bandit <3
 photo B6FFB86B-5AB6-47B9-920A-39491FB1F43A_zps9qpph9r1.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

5 kommentarer

 • inga

  Hejsa Amanda.
  Tillykke med de store fremskridt,jeg har selv et drenge barnebarn på 4 år som er svær at få på potten,så du gør det helt rigtige ,ikke presse,så skal det nok snart være der .Du er en rigtig god mor -Knus fra Vejle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Tusinde tak, 🙂 Det er jo ikke altid helt nemt at vide om man “gør det rigtige”, så derfor kan gode råd være guld 😀 <3
   Alt held og lykke med jeres guldklump og potten 🙂 <3 Mange knus fra William og jeg

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • carrol

  Hvor er han sød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denice

  Du har bare verdens sødeste søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jatin

  Du er så smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste Gin. <3