Her køber jeg mig ofte fattig. ;)

Så kom pakken <3

Mega nice at komme hjem fra arbejde til en lækker pakke fra Morena FS, med to nye fine kjoler <3 😀 Efter jeg havde skrevet indlægget om vores talkshow dag, spurgte flere til hvor Sandra havde købt sin flotte trøje, og jeg må indrømme at jeg godt nok også synes den klædte hende hamrende godt 😀 <3, så jeg fik spurgt hende, og gav svaret videre. Men jeg blev da også selv lidt nysgerrig :D, så jeg måtte lige ind forbi Morena FS, som var siden den var bestilt fra, og få mig en kigger 😀 .. Wooow, fik jeg lige et nyt sted op min indkøbsliste 😀 , de har godt nok mange fede trøjer, kjoler og cardigan. <3

Det var sindsygt svært at vælge imellem al det fine tøj, men til sidst fik jeg besluttet mig og bestilt to fine kjoler, jeg elsker jo sort, så det blev altså lige den farve i denne omgang ;), så har jeg både noget lækkert til de kommende byturer, men samtidig er de også nogle jeg kan bruge til hverdag når det bliver sommer og lækkert vejr igen 😀 <3 Men det er i hvert falde ikke sidste gang jeg har bestilt der <3

Find alle de lækre ting som du kan købe hos Morena FS lige her.
Du kan også følge Morena FS på instagram @Morenafs 😀

 photo C8648279-9F8B-4ECB-9AC1-7FA7C875DB3B_zpsfougv5uz.jpg photo F69895F2-42D9-4C74-BD03-E2ADC116460E_zpspzwl04oi.jpg

Kiss love & hugs A.S. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her køber jeg mig ofte fattig. ;)