Min "Amanda Sisse-dag" :D <3

Emporium . <3

Jeg er stadig fuldstændig imponeret over det lækre sprut vi havde til middagen herhjemme & festen med tøserne <3 Som var bestilt inde fra Emporium, ikke nok med deres produkter smager fuldstændig udsøgt, så er flaskerne også bare de aller flotteste jeg nogensinde har set 🙂 . Der var ikke én der ikke kommenteret positivt på dem 🙂 For de er simpelthen for fede! 😀 Hjemmesiden tilbyder en masse lækre og unikke luksus produkter, som du ikke finder andre steder. Det er bestemt ikke kvaliteten eller designet der er sparet på her 😀 <3 We like!

Foreløbig tilbyder de Roberto Cavalli Vodka, forskellige rødhvid- og rosévin, Champagne i en masse forskellige modeller, mange af dem er super oplagte til en lækker og anderledes værtindegave. De er så fine at man slet det næææsten er syndt at åbne den 😉 – Selvom smags oplevelsen med garanti er endnu bedre 😀 Udover det tilbyder de også Armand de Brignac som også bare har et mega cool design, og passer perfekt ind til en lækker aften, hvor man lige vil forkæle sig selv og sine gæster med endnu mere luksus. Eller hvis man skal overraske sin kæreste med en dejlig hjemmelavet middag og gode drikkevarer 😉 .. Jeg har også hørt at de den kommende fremtid kommer til at tilbyde endnu flere lækre varer, og kendetegnet ved deres produkter, vil altid være luksus 🙂 .

 photo 3AFF01C5-A76B-4E76-B317-1E279734F6B1_zps5is8kmtd.jpg
Du kan også følge Emporium på deres facebook 🙂

Kiss love & hugs A.S.<3
– Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min "Amanda Sisse-dag" :D <3