Date med den bedste ♥

Det perfekte legetøj til en dreng på 3år <3

Jeg elsker når William får noget nyt legetøj, hvor man bare både kan se og mærke, at det falder i super god jord 🙂 – De ting der bare med det samme bliver yndlings legetøj 😀 .. Han har lige fået en Alex’s Garage Elmotorcykel inde fra Jollyroom, den er bare et kæmpe hit! Han er fuldstændig forelsket i den. Nu har jeg ikke skruet hænderne super godt sammen når det kommer til at være handy, så han måtte have lidt tålmodighed da jeg skulle bygge den, samtidig med jeg fik sagt et par ikke så pæne ord, og William kiggede meget interesseret på og sagde “Jeg vil ik høre på det sprog her i huset 😉 !”  -God dreng! Den var faktisk rimelig nem at samle, fordi delene er så store, men det er bare mig og samle ting = no good ;b

Da jeg var færdig skulle han med det samme prøve, eller selvfølgelig gik han allerede igang med at prøve alle knapperne, mens jeg legede byggemand Bob. Men nu kunne han endelig køre på den imens, jeg troede faktisk den skulle oplade først. Men der var faktisk allerede strøm på 😀 .. Så den har bare fået hele armen lige siden 😀 .. Han er over lykkelig for den! Og han har ingen skrupler med at løbe ind i stuen, meget tidligt om morgen, for lige at give den fuld gas i stuen 😉 Den er så super sej, med musik og politisirener, enhver lille drengs drøm altså 😀

Det bliver så fedt når det bliver sommer når vi lige skal hen og have en is, at han kan køre på den derned, mens jeg går ved siden af ham, eller køre ned i børnehaven 😀 <3

Jollyroom har altid så meget lækkert kvalitets legetøj, som ungerne elsker, de har også tøj og masse andet til babyer & børn 🙂 .. Lige nu er der tilbud på den lækre elmotorcykel, både i “pige- og drengefarver” 😀 .. Find motorcyklen her. <3

Se banditten på fuldudblæsning, og gi den max gas 😀
 photo E196F8D6-F2FE-4463-AEDB-41F468C365AB_zpsmmakh8dg.jpg photo C66B03E5-A1F8-45AF-8723-3DA753865829_zps2t1qpzhb.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
– Sponsoreret indlæg

1 kommentar

  • Mette

    Hej Amanda Sisse

    Jeg står selv og skal købe fødselsdagsgaver til min søn, der fylder 3 år. Jeg ved at mine forældre giver ham en lille cykel, og tænker derfor selv at give ham nogle pusle spil, da jeg har hørt, at det skulle være godt til at udvikle børns kognitive sans. Har du nogen erfaringer med, hvilke pusle spil, man skal gå efter til en på 3? Der er så mange at vælge imellem på http://www.puzzleshop.dk :-/

    Knus Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Date med den bedste ♥