Gør hverdagen nemmer og få sund lækker aftensmaden hver dag.

Date med den bedste ♥

Ja, når man ikke ligefrem er i søvn overskud, knokler derud af med 220 i timen, så er det vist også tid til at forkæle sig selv og ikk mindst sit skønne barn♥ Det er vi nu også ret gode til herhjemme 😉 og jeg render tit rundt i en bobbel af dårlig samvittighed overfor William, fordi vores timer sammen, i hverdagen, er så få 🙁 jeg savner ham konstant! Men sådan er det bare at være enlig mor, der ønsker en god karriere og vigtigere, en god fremtid for min søn!

Derfor valgte jeg da vi havde fri i dag, at vi slet ikke skulle bruge tid på madlavning, indkøb eller opvask! Men på HYGGE! 😉 .. Så jeg hentede ham med beskeden om at vi skulle ud og spise. Han blev SÅ glad.

Vi fik begge vores livret, og inden maden kom havde vi dejlig tid til bare at få snakket, fjollet og hygge os 🙂 , det er altid skønt at have ham med ud, han er så sød og artig, han opfører sig (næsten) altid pænt, og er bare så høflig altså! Skønne barn!

Så det var bare mor-William- hygge ♥ det er de bedste øjeblik i mit liv, når vi bare er sammen, og jeg føler vi virkelig har fået talt meget sammen på en dag, love it, love him! Og jeg kan gå i seng, uden den mindste smule dårlig samvittighed, i morgen er det weekend, og selvom der skal arbejdes om aften, så står den på ren rå hygge i dagtimerne + legesyg med Williams venner ♥
 photo 7A04C1CE-1D08-4B28-BD06-1DE673C7CC56_zpsujbm6hwa.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

1 kommentar

  • Maja

    Haha. William spiser min felix livret. Jeg skal snart prøve noget nyt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør hverdagen nemmer og få sund lækker aftensmaden hver dag.