Det perfekte legetøj til en dreng på 3år <3

Aaaww, hvor jeg savner noget selvforkælelse <3

Selvom man er enlig mor til verdens sødeste dreng, så kan man virkelig godt få brug for et langt break væk fra hverdagens stress og jag. Lige nu er jeg ved at drukne i arbejde, jeg føler jeg knokler konstant, for når jeg kommer hjem fra arbejde, og William er lagt huset er gjort lækkert, ja, så skal jeg lige arbejde et par timer mere. Derudover er jeg igang med at skrive min endelige fagprøve eksamensopgave :O .. Derfor drømmer jeg mig lidt væk fra hverdagen i ny og næ, og glæder mig til at jeg kan forkæle mig selv lidt efter jeg har været oppe til prøven 🙂

Det bedste lige nu ville være et lækkert ophold, uden barn (Sorry William 😉 <3 )  Hvor jeg bare kunne oplade batterierne, nyde livet og få noget ro i hovedet 😉 Et weekendspaophold hos Himmerland Spa- & Golf resort, ville falde i super god jord 🙂 . En hel weekend hvor man bare kan nyde at blive forkælet og nyde afslapningen, samt den dejlige ro der kommer fra naturen <3 Faktisk også en super god gave at forkæle sin kæreste med her til Valentine 25% tilbud, lige nu! Såå luksus, det må jeg vist forkæle mig selv med når alt det her ræs er overstået 😉
 photo D2BA489A-F170-4D5A-AC5A-8953800F082F_zpsygcybo31.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
– Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte legetøj til en dreng på 3år <3