Få mere farve & personlighed ind i hjemmet <3

Nyt “hjemmelavet bord” – til (næsten) ingen penge ;)

Ja okay, overskiften får det nok til at lyde at jeg er super duper kreativ og har designet mit eget bord, så vild er jeg nu heller ikke 😉 .. Men næsten, jeg er nemlig så heldig at eje verdens fedeste stue bord <3 (en lækker lækker indflytter gave fra min mors veninde i tidernes morgen 😀 ) Jeg kan nemlig lave det om så ofte jeg vil, uden at investere så mange penge.. Det er nemlig så smart, at jeg kan tage glad pladen af, og pynte pladen under, i lige det jeg ønsker. I foråret var den fyldt med røde rosenblade og guld grene og fine sten, i sommers kom jeg en masse modemagasiner under, men her i julen, må det gerne være lidt jule-lækkert.. Min mor har hvert år sagt “Ej skatter, du skal jo lave et sne/nisse landskab” .. Aaah, det tror jeg så ikke lige bliver aktuelt 😉

I stedet, var jeg nede i den lokale og købe to spraydåser (en guld & en sølv) og en pose sløjfe-pastaer, i min mors skov er der tusindevis af grankogler, som vi har samlet. Så der havde jeg allerede en masse fantastiske ting jeg kunne komme i bordet.. I føtex havde de sidste år (ved ikke om de har dem igen i år) nogle store sølv snefnug, som også kom en tur under bordet 😀 <3

Grankoglerne har ikke fået helt så meget som pastaerne, og dem er der brugt glimmerspray på, da jeg nu er ret vild med deres naturlige farve 🙂

 photo CBECDDC2-E9CB-4454-B112-1A74B5FA9546_zpsq17cks7d.jpg
 photo B6C0B5A6-CFEA-4780-A2DC-83D85F6DCBF7_zps2mlkgede.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få mere farve & personlighed ind i hjemmet <3