Min dreng er bange for mørke.. Så se hvad der er kommet op på hans værelse nu <3

William Cool i Kools <3 SPAR 40-60% på tøj til dit barn her :*

At købe tøj til William er noget af det bedste jeg ved 😀 (hans synes helt sikkert det er mest sjovt når vi skal købe legetøj. Men der er det jo også ham der vælger :b .. Hvorimod når det er tøjet, så er det mit fagområde 😀 Jeg har jo arbejdet i et par tøjbutikker før jeg fik William, og uanset om det er William eller mig der skal købes til. Så er det nøje udvalgt. 😉
(Selvfølgelig får William også lov til at vælge en Ninja Turtles, Cars, Planes osv. trøje i ny & næ 🙂 ) Men denne gang er det min tur 😀

Jeg elsker tøj til børn i gode farver og med mønstre på 🙂 Derfor valgte jeg at finde en trøje til ham fra Kools <3 Som lige præcis i dag kl. 20 har skudt deres udsalg igang hvor du kan spare 40-60%. Læs her <3

Derudover tilbyder de fri fragt for alle køb over 500,- bytte garanti helt frem til d. 15 januar 2015 & naturligvis kan du få din gave pakket ind 🙂

Se lige denne her som jeg valgte til William 😀 er den ikke bare super duper fin? 😉
Jeg er sikker på at han bliver død lækker i den <3 Find tøj til drenge her
Du kan tilmelde dig deres nyhedsmail, og være sikker på at blive opdateret med hvornår de holder udsalg og andre aktuelle nyheder fra siden 🙂

 photo 15B45813-607F-4477-B023-CA0D65C4F344_zpsfgwxcv4m.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
 photo billede_zps565af9e2.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dreng er bange for mørke.. Så se hvad der er kommet op på hans værelse nu <3