Lysfest i børnehaven <3

Bedste surprise ever <3 :D

Jaaaaaaaaaer’ i lørdags var jeg til surprise fødselsdags fest for min aller bedste ven <3
jajaja, jeg havde lovet ikke at gå i byen i en længere periode (læs her) da jeg skrev det indlæg var jeg allerede inviteret til fødselsdags festen, men kunne jo ligesom af gode grunde ikke skrive at der ville være en smutter 😉 … Men ja, lørdag startede MEGA stressende, jeg skulle skynde mig ind på strøget og finde de sidste ting til kostumet (80’er tema!!) der blev købt tøj, neglelak, make-up, hår pynt, -ja alt der skulle bruges… Jeg var helt sikker på jeg havde et af de der 90’er krebbejern derhjemme i gemmeren, så da jeg kom hjem fra strøget 13.00 (skulle være i Frederikssund 15.00) skyndte jeg mig i bad og gjorde mig lækker, – Så lækker som man nu kan blive i 80’er tøj 😀 haha <3 Men krebbejernet var ingen steder at finde :s .. Så jeg måtte bare gøre mit hår stort med hårlak og glimmer all over.. Jeg troede virkelig jeg var i go tid da jeg kl. 14 gik op mod toget, men nej, fandt hurtigt ud af at jeg var i VIRKELIG dårlig tid :/ (Plejer aldrig at være mig) Så jeg måtte hoppe af toget på en tilfældig station, og ta en taxa derfra.. Hvor var det dejligt at se min bedste ven så glad og overrasket, og hold nu op hvor havde hans kæreste gjort et kæmpe flot stykke arbejde for at stable den dag sammen 🙂

 photo 945380C0-32B4-4726-B1A6-FD855A10D15A_zpskkq3r46b.jpg

Det var også rigtig rart at se hans familie igen, som jeg jo også har kendt siden jeg var en lille pige 😀 & Selvfølgelig hans dejlige søn Oscar <3 Som er på alder med Wille :*

Vi fik super lækker mad, og hans kæreste havde bildt ham ind, at alle gæsterne smuttede kl. 21, så de kunne få kæreste-tid, men niksen, vi blev hele natten og drak videre 😀 – Inden festen gik rigtigt igang, ringede jeg til William og sagde godnat, så kom den “Mooar, vil du facetime med mig?” “Øhm, ja det vil jeg meget gerne skat, men mor ser jo liiidt sjov ud :D”

Han er så dejlig at face’ med, og så ville han ogs se både Joe (min bedste ven) & Oscar 😀 <3 & så fik de lige aftalt at vi skal holde en lege dag snart 😀

Joe er den af mine venner, som jeg bare aldrig nogensinde kan undvære. Han er simpelthen en ÉNER

Nå men vi havde en fantastisk dag, aften & nat 😀 <3

 photo B8FB18B3-45F8-4339-93CB-488197EB44A0_zps8tq0e1h9.jpg photo E4CAB6CD-45CC-48F3-93E2-310E444CE3B8_zpstj12l07z.jpg photo 576FAA1A-1E49-4917-A71C-B6E2539DC8F4_zpsa9xu0pze.jpg

Kiss love & hugs A.S.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lysfest i børnehaven <3