My passion for fashion <3

Stress & jag

Jeg elsker julen, det skal slet ikke misforstås, men for pokker, at ta sig en juleshopper til sig selv eller køb af de sidste julegaver. Så kan man jo dårligt komme ind i butikkerne for bar mennesker, prøv bare at ta i magasin på strøget mellem den 20-23 december :O .. Du skal være heldig hvis du kan finde udgangen når du skal hjem 😉 … Vi ved alle at, når der er vildt mange mennesker, bliver man liiidt stresset og man så også i sidste øjeblik med gaverne, får man altid bare købt et eller andet hurtigt, istedet for at være i god tid og få planlagt hvad man skal have købt.

I år har jeg lagt en hel anden strategi, så jeg undgår al det stress halløj. Jeg shopper dem da bare over nettet, mens jeg sidder med en lækker Chai latte, julegodter og varme sutsko på.  Genialt idé! Til min søster, mor og veninder har Choopin et kæmpe udvalg af mange forskellige mærker såsom Rosemunde, Pieszak osv. Så der skal nok kunne finde noget til de dejlige madammer 🙂 Og så ender det jo alligevel altid med at der falder lidt af til mig selv, det er jo svært at stoppe, når man først er i gang 😉

 photo 10729005_10203783321518218_1193614369_n_zps04245d86.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

 photo billede_zpsea4bec69.jpg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My passion for fashion <3