Her føler jeg mig aller mest hjemme <3

LÆS HER og vær med til at gøre en forskel ♡ Mit hjerte banker for at hjælpe andre ♡

Hvis jeg bare kan gøre en lille bitte smule forskel i en anden eller fleres liv, så kunne jeg ikke være lykkeligere, udover min dejlig dreng skal have det bedste, så er der mange flere mennesker i denne verden der fortjener langt bedre forhold end de lever under lige nu. Selv her i skønne Danmark er der folk der lever under vilkår vi slet ikke kan sætte os ind i..

Vi har mennesker der bor på gaden og ikke har råd til dagen og vejen 🙁 vi hører så meget om at de fryser og sulter vinteren igennem, er det virkelig fair i et velfærdssamfund som vores? Heldigvis og tusinde tak fordi disse mange frivillige mennesker findes, som bruger tid og penge på at hjælpe alt hvad de kan ♡

Mit projekt går i fuld sving allerede i dag, lige nu! Tidligere i dag kontaktede jeg forstanderens for mændenes hjem Ivan Christensen og fik et go til at gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe.. Jeg er ved at kontakte en masse større virksomheder for at høre om de kunne ha lyst til at donere evt. Dyner, puder, mad, tøj eller andet som disse mennesker har hårdt brug for og fortjener.. Og ALLE donationer er velkommen, store som små, hver en ting tæller Smilende ansigt med smilende øjne

Du kan også hjælpe.. Ejer du ikke alverden, men stadig har lyst til at gøre en forskel? Måske du kan vise/fortælle om dette indlæg til den virksomhed du arbejder i og forslå dem at kontakte mig? Du kan også dele dette indlæg på facebook, så er du med til at endnu flere ser det! – og derved kommer der måske flere bidrag! Mit eneste ønske er i hvert falde at budskabet bliver delt og vi sammen kan samle så meget sammen som overhovedet muligt.. Vil du være med til at gøre en forskel? – Hva venter du så på? Smilende ansigt med smilende øjneTommelfinger op

Har du spørgsmål til mig vedrørende dette? – Så send en besked på facebook og jeg besvarer hurtigst muligt 🙂

Der vil løbende blive opdateret på bloggen hvordan projektet går, hvem der har valgt at deltage, hvad der er kommet ind osv. Smilende ansigt med smilende øjne håber på det aller bedste resultat!

I hvert falde, tusinde tak fordi du gad bruge et par minutter på at læse dette vigtige indlæg ♡

Her kan du læse lidt info om mændenes hjem og deres enestående arbejde for de hjemløse og udsatte.

 photo 10726365_10203729177124642_450398875_n_zps79308d6c.jpg photo 10733573_10203729177644655_829654071_n_zpsbb7c4555.jpg

Lot’s of love A.S. ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her føler jeg mig aller mest hjemme <3