Det første jeg skal ha købt mig, når jeg er færdig uddannet.

Cykelkongen William <3

Det er utroligt hvor hurtigt ens børn vokser. Jeg synes lige jeg har født ham, og han er allerede 3½ år. <3  Men da han blev 3 år, var der specielt en af gaverne han har fået brugt rigtig meget. Nemlig hans Spiderman cykel 😀 Han var helt vild da han blev vækket om morgen med fødselsdags sang og opdaget den store pakke inde på stuegulvet <3 Lige siden har han elsket den, og han er virkelig stolt over at der er Spiderman på den, da det er noget “de store drenge” leger med ovre i børnehaven :D..

Jeg har også en cykel så der kan være nogle mor & søn cykelture. Hans cykelhjelm er et absolut must og han elsker den, den er simpelthen også bare så lækker 🙂 ! Men nu begynder det også at blive hurtigt mørkt om aften og det er mørkt tidligt om morgen når vi skal i børnehaven. Så det er på tide at få købt reflekser, cykellygter og alt der kan gøre os synlige når vi er på farten 🙂 På Cykeldele kan man få alt hvad man skal bruge til pimp sin bike 😉 Det indkøbsliste til min cykel det står på, da det er en side primært til “voksen” cykler, dog også med barnesæder, cykelhjelme til både børn og voksne samt andre børnevenlige ting 🙂  .

Her er min-lille-liste over ting cyklen skal prydes med 😉

1) Pink cykelkurv <3 lovely! Se varen her 
2) Messing ringeklokke.. Har en kedelig sort i forvejen, så denne ville bestemt pynte meget mere .. Se varen her
3) Cykellygterne kommer i en samlet. Man kan få rigtog mange lækre kvalitets cykellygter derinde. Køb cykellygter online her

 photo NY2_zps09223a1b.jpg
 photo NY__zpsdb43884a.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

 photo billede_zps1849b797.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det første jeg skal ha købt mig, når jeg er færdig uddannet.