Smæk efter talkshowet.!

Bundgaard – lækkert læder til fusserne <3

Det er ikke altid nemt at finde de helt rigtige sko til de små, især når vi skifter fra sommer til efterår og derefter til vinter. Jeg synes i hvert falde altid at sko er det sværeste at finde til pusser. Det skulle rigtig gerne være god kvalitet, da sko netop er noget de bruger rigtig meget, og skal have på hver dag. Det skal samtidig gerne være nogle der støtter fødderne korrekt, og er behaglige at have på. Jeg har fundet hjemmesiden eshoes.dk hvor er er et bredt udvalg af super lækre sko, ikke kun til børnene, men også til forældrene. Hjemmesiden er nem, og overskuelig. Der er dag til dag aflevering, gratis fragt, og gratis byttegaranti. Hvilket jo er SUPER når det lige præcis er sko, som man ikke altid er helt sikker på om børnene kan passe, da størrelserne kan være svingende. Derudover har de en super god kundeservice, som er nemme at komme i kontakt med. Jeg sad nemlig i skolen, da jeg blev ringet op af fragt manden, som gerne ville aflevere skoene. Jeg forklaret ham at jeg ikke kunne komme hjem lige nu. Og jeg ringede derefter til eshoes‘ kundeservice, som forsikrede mig om at de ville være fremme senere. Og rigtigt nok, da vi sad og spiste aftensmad samme dag, så bankede det på døren. 😀

Denne gang var det Williams tur til at blive forkælet og få nogle efterårs sko.
Et mærke jeg har fuldstændig forelsket mig i er Bundgaard.. Super fin og lækker læder, nogle modeller minder på mange måder om ECCO, og deres modellerne er baseret efter en value-for-money filosofi.

 photo 10617375_10203377816980858_662050360_n_zpsd0d040e8.jpg

Her ses de smukke sko, de er bare så super fine, og der er lidt lækkert old school over dem 😀 de er bare så flotte <3 Find skoene lige her

Kiss Love & Hugs A.S<3

3 kommentarer

 • Sådan hvor er de bare flute .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du prøvet Bundgaard vinterstøvlerne før? Vi har kun prøvet sandaler, men ville egentlig gerne prøve vinterstøvlerne til den store, da de virker gode til brede fødder.
  Vh Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Nej endnu ikke, overvejede også at snuppe et par med, da de også ser super gode ud. Men nu blev det til et par efterårs sko, og det er godt nok lækker kvalitet og gode “robuste”, med et par tykke uld sokker i, kan han bruge dem i laaang tid 🙂 dog med et par støvler ved siden til de dage hvor det sner. 🙂

   Men du må da endelig melde tilbage hvis i køber et par vinterstøvler, da jeg også overvejer det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smæk efter talkshowet.!