I loooove it :*<3

Dyrenes ven?!

Jeg har aldrig været den helt store dyre fan. Jo jo, de er da meget nuttet nogle af dem. Men langt de fleste er ikke så hyggelige (hamster, kaniner og HESTE!) Argh! Det er ikke min favorit, tværtimod. Det er de dyr i verden der skræmmer mig aller mest! Efter jeg har fået William, som bare ELSKER dyr, så er jeg blevet en lille bitte smule mere vild med dyr. I hvert falde for hans skyld 😀 <3 Og igennem længere tid, har vi mødt de samme to kæreste ænder hver morgen på vej i vuggestuen, de ved jeg har rugbrød i tasken, så derfor kommer de ligefrem løbende hen imod os når de kan se os. Men igår havde jeg fuldstændig glemt det, fordi der var gået lidt tid hvor vi ikke havde set dem, og ja, jeg spiser ikke rigtig brød mere. Men de var simpelthen vendt tilbage til deres faste plads igår (som er på vejen ned til børnehaven) Så da de kom løbende hen imod William sagde han selvfølgelig, “mor gi mig lige noget rugbrød” Men jeg havde intet 🙁 Og man kunne bare se skuffelsen i både Williams og ændernes øjne, jeg prøvede at hive nogle friske abrikoser og kirsebær frem, men ænderne gloede bare på mig med det der “hvad-tror-du-selv-blik” Og så måtte vi jo lige løbe forbi bageren og købe et par boller til dem.  Og på vejen derned fandt vi da lige en snegl 😀 åh ha, selv en tissemyre skal følges hele vejen hjem når man går med William 😀 Det bedste ved det hele er at se hvor glad han bliver når jeg går fuldt ind i det, og prøver at vise at jeg har samme interesse 😀 <3

 photo 10277739_10202751442601890_6906763393006681340_n_zps4c58bf63.jpg   photo 10257748_10202751456082227_6606528915888340446_n_zpsaf5794ec.jpg

Børn er da bare det bedste man kan ha her i livet <3

Peace love and harmoni A.S. <3

1 kommentar

  • Jojo

    Haha, jeg er den “lykkelige” ejer af en KÆMPE fuglefobi, som også har spredt sig lidt til andre dyr.. Eeeelsker dog stadig hunde, men det er efterhånden også det:) har også en prinsesse på 4 år der ELSKER dyr, og må virkelig tage mig sammen for ikke at kaste mig i jorden og råbe “I DÆKNING” !!! Hver gang der kommer noget flyvende lidt tæt på… Det lykkedes ikke altid at være cool, men den bette har heldigvis lært at grine af mig, for det gør far jo:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I loooove it :*<3