Debatten om den nye kontanthjælpsreform.

Forårets must have!

Yeaaah, nu kommer foråret om ikke så forfærdelig længe og så er det endnu en undskylding for at forkæle sig med et par nye sko. Denne gang skal de være flade, da jeg har tonsvis af højhælede og de eneste flade jeg har, er mine hunter gummirøjser og mine løbesko. Så nu var det på tide med et par fede sneakers 🙂

online-mode kan man altid få nogle lækre sko, og deres stiletter er også varmt anbefalet herfra. Faktisk har jeg tidligere købt meget tøj, jakker og accessories derinde fra. Jeg faldt for et der ville passe SÅ godt til den beige læderjakke jeg skal ha købt mig, ellers fungerer de nu også til min sorte model.

Og så kan de bruges til både til et par lækre jeans eller et par rå leggings. Faktisk skrev jeg tidligere om et par leggings jeg havde bestilt fra samme side, som havde et jeans look. De to ting er SÅ fede sammen 😀

 photo 10002668_10202201503133747_1286375438_n_zpscfe1b727.jpg
Her ses vidunderet, nitter, nitter, nitter, I loooove<3
De kan købes her :*
Selvom solen endnu ikke er så meget fremme som man kunne ønske, så kan man faktisk sagtens have dem på i det her vejr 🙂 Og jeg kan godt lide at have noget i skabet der er fint, råt, stilet, elegant, alle forskellige stilarter, så man har noget til hver en lejlighed.

Følg også online-mode på deres facebook, så er du opdateret med det nyeste, alle tilbudene, rabatkoder, giveaways og meget mere 🙂

Kiss love & hugs AS :*

2 kommentarer

  • super fede sko!
    kig meget gerne forbi min blog!
    http://lauraandemilie.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I am immediately comnentimg to let you are living aware of what an awe-inspiring understanding my wife’s daughter acquired free through your webblog. She scholarly loads of pieces, as well as what it is comparable to come with an breathtaking schooling style to get new folks immediately discover in relation to its select versatile subjects.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Debatten om den nye kontanthjælpsreform.