Skønne seere til De unge mødre

Nyt lækkert tøj.<3 Jabadabadu<3

Fashion is my passion! Og nu hvor julen og nytåret kommer, stiger mit shoppe humør bare helt voldsomt, der skal købes julefrokost kjoler, juleaftens dags kjole og selvfølgelig den obligatoriske nytår kjole!
Jeg har altid elsket at ta tøj på, som jeg aldrig har set andre ha på. Og nu har jeg fundet en rigtig godte kjole som jeg bare må dele med jer! Det var super svært at vælge imellem det kæmpe lækre udvalg som de havde inde på http://www.dressme.dk/ Men jeg fandt the one and only som skal bruges til nytårs aften <3

Her er “hun” 🙂

 photo IMG_4833_zpsc85bd2a8.jpg

Jeg elsker den fine detalje med at stopperne ikke er ens, og så har jeg bare mit moment for tiden med perler, palietter, nitter, sten – what so ever, gi mig det hele, bare det glimtre!

Billedet viser ikke kjolen helt så lækker som den er, da det ikke altid er det nemmeste at tage billeder af sig selv i en lang kjole (; , derfor vælger jeg også at ligge en af butikkens egne billeder ind, som viser præcis hvor smuk den er.
 photo Nytaringrskjolen_zpsd78f28e7.jpg

Lille ekstra fed detalje, den er kort foran (dog ikke for kort) og laaaang bagi, så man får en rigtig lækker og fin bagdel (; . Kjolen kan købes her: http://www.dressme.dk/17-festkjoler-og-kjoler-til-fest

Jeg faldt også pladask for denne her sag, for cardigans kan man aldrig, aldrig, aldrig få for mange af, og slet ikke når man samtidig elsker dem!

 photo IMG_4811_zps6c39db91.jpg photo IMG_4808_zps16fc5f1e.jpg

Cardiganen kan købes her og kan fås i flere farver: http://www.dressme.dk/84-cardigans
Og jeg vil li’ sige at det er den lækreste cardigan jeg længe har haft på, super let og blød, med små fine diskrete lommer i, og så er det jo slet ikke til at stå for de nitter der er på ærmerne<3 Biiig love

Husk at gå ind og like deres facebook side; https://www.facebook.com/Dressme.dk?fref=ts så du er sikker på ikke at gå glip af al det lækre modetøj<3 Mmmmmh!

Kiss’Hugs & Love AS<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne seere til De unge mødre