I looove my iPhone, I loove my COVER!!!

Lækkert moderigtig børnetøj. Mums<3

 photo yir_zps0fafea04.jpg

Jeg elsker børnetøj, og jeg elsker især børnetøj med en masse lækre farver, motiver og ja, af super lækker kvalitet.. <3 Det er her www.filabel.dk kommer ind i billedet! Hold op en skøn hjemmeside, med absolut alt hvad hjertet begærer. Og William elskede for aller første gang også at kigge med på hvilket tøj han skulle have 😀 Derfor gjorde det et endnu større indtryk da vi kunne hente pakken i postkassen og åbne den med et par splinter nye og lækre velour bukser, som rigtig kan varme her til vinter <3 Men men men, det fedeste var jo nok den nye trøje med traktor på 😀 Aldrig har jeg set ham være så hurtig til at komme i tøjet, som da han skulle have den på! På billedet viser han også stolt sin nye smarte trøje, det er også de nye bukser han har på 😀 Og HUSK sko rabatten (; Hvis børnene trænger til et par ekstra sko <3

 photo Unavngivetgtatgaqtw_zps2f5a1ed7.jpgEn lille hjælpe guide (; 

Hjemmesiden er ikke som så mange andre børnetøjs butikker på nettet, hvor der er rodet og uoverskueligt, nej tværtimod, denne her side gør det rigtig nemt for os købere, at se hvad der præcist er i vores børns størrelser, og endda også vælge hvilket mærke man bedst kan lide. Priserne er rimelige og tøjet, er simpelthen SÅ lækkert! Og kun det bedste er jo godt nok for de dejlige banditter!

Skynd dig ind på http://www.filabel.dk og begynd dit shoppe eventyr, og husk der også kan købes julegaver til børnene i familien (:

 photo null_zps3893deba.jpg

Tusinde julekys & kram fra William & Mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I looove my iPhone, I loove my COVER!!!