Så kom sommeren da ENDELIG :D!

Fødselsdags weekenden :D<3

Weeehu, denne weekend byder på intet andet end, FØDSELSDAGE!! I går var William sammen med sin skønne familie fra farens side, da han fætter Luka havde fødselsdag. 😀 Jeg fik en meget fortællende, træt og rigtig glad dreng hjem i går.. Så træt at han stadig sover 😀 (Kl. 08.25) Han plejer gerne at vågne 7-7.30 i weekenderne, men der er en der tar sig en ordentlig lur, efter gårsdagens mange oplevelser. Fredag var Williams og min hygge aften, vi havde købt en masse lækkert til om aften,  i form af både slik og frugter, og alt var disket op til Disney Sjov<3 Det er simpelthen så dejligt at hygge bare ham & jeg. Og han har fået en periode hvor han hele tiden siger “kram mig!” Årrrrrh<3 Det er svært at stå for som mor, om man så er i vuggestuen, i Føtex eller derhjemme, så får han ALLE de krammer han vil, og mere til 😀
Men i dag står den på endnu en fødselsdag, Williams morfar! Lige i øjeblikket er han helt vil med mændene i familien (farfar, morfar, oldefar og far) De er altså på toplisten! Øv for os andre (; men jeg glæder mig helt vildt til at være sammen med familien i dag. Og det tror jeg nu også William gør, hvis han ellers har tænkt sig at vågne (;

Rigtig god dag derude, og husk, familien er det bedste vi har<3

580336_10200378188232014_2108022802_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom sommeren da ENDELIG :D!