Åh tak kære 3.<3

OMFG!!

Mit toilet har fået den vildeste revne. s: det startede med en lille bitte revne, som jeg (som den kvinde jeg er) tænker at det er helt uden betydning, og lever videre i bedste tro, et par måneder efter, sådan ca. nu her, er den fuldstændig flækket for neden s; .. Så det første jeg gjorde i morges var at kontakte boligselskabet, som var så forstående og søde, at på trods af de faktisk ikke havde åben i dag, valgte at hjælpe mig og komme op og kigge på det allerede i dag. Og blikkenslageren har lige været her og det første han sagde var: “Gud, jeg har aldrig set noget så slemt!” Fåååååck, tænkte jeg og spurgte ind til, hvor slemt det egentlig var, når det jo egentlig “kun” var en revne.. Han fortalte mig at det var rigtig godt jeg havde ringet, og jeg forhåbentlig kunne få et nyt toilet allerede i morgen, og at jeg skulle være meget forsigtig, når jeg besøgte det lille hus.. Jeg spørger så, hvad der ren faktisk kunne ske mig ved at benyttet toilettet, og han siger at i værste tilfælde skubber de dele der ikke sidder fast, sig løst, og det betyder at resten af toilettet ville smadre og blive så skarpt som barberblade og jeg ville sidde tilbage,  fuldstændig sprættet op :O !!!!!!!

Så nyt toilet til mig i morgen, tak!!!! Og så super skønt at alle sammen var så behjælpelige og hurtigt ude, !! Blikkenslageren har lavet en midlertidig løsning på problemet, så jeg ikke risikeret at flække bagdelen inden i morgen (;

Lorte toilet
Mit bogstavlige talt, lorte toilet!!!!

1 kommentar

  • Haha, jeg er glad for at høre at du har fået styr på problemet igen! :b
    Det værste ville værre, at den ikke kunne trække ud efter brug – hvilket jeg oplevede da jeg gik på efterskole. Det var ikke sjovt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh tak kære 3.<3